Evenimentul Zilei > Actualitate > Alianță PDL-PNŢCD-PER-UNPR la Capitală. Cine ar putea merge la primăria generală și cele de sector!
Alianță PDL-PNŢCD-PER-UNPR la Capitală. Cine ar putea merge la primăria generală și cele de sector!

Alianță PDL-PNŢCD-PER-UNPR la Capitală. Cine ar putea merge la primăria generală și cele de sector!

Democrat-liberalii vor participa la alegerile locale în Capitală în alianţă cu PNŢCD, PER şi UNPR, sub culorile "verde cu alb", a anunţat, astăzi deputatul Vasile Gherasim, membru în Biroul Permanent al Organizaţiei PDL Bucuresti.

"La nivelul Capitalei se vor organiza alegeri în formula unei alianţe PDL, PNTCD, PER şi UNPR", a afirmat Vasile Gherasim, citat de Ziare.com. Deputatul PDL a precizat că varianta de culori pe care se va merge este "verde cu alb".

În ceea ce priveşte candidaturile la sectoarele Capitalei, democrat-liberalul a precizat că "în proporţie de 99%, dar putem spune definitiv, la sectorul 1 candidatul va fi Toader Paleologu".
"La sectorul 2, candidatul va fi Neculai Onțanu, la sectorul 3 – Liviu Negoiţă, la sectorul 4 – Cristian Popescu Piedone, la sectorul 5 încă există discuţii între un candidat PDL sau unul UNPR şi la sectorul 6 aprobat este Cristian Poteraș", a mai declarat Gherasim.

În ceea ce priveşte candidatul care ar urma să fie propus pentru Primăria Capitalei, Vasile Gherasim a apreciat că "din sondaje, la Primăria Generală rezultă că s-ar preta la această funcţie o doamnă, o femeie".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: