Alexandru Ciucu: “Sper ca Lady Kate să fie a doua Lady Di”

Alexandru Ciucu: “Sper ca Lady Kate să fie a doua Lady Di”

Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a României, speră ca soţia Prinţului William, Kate Middleton, să ajungă cel puţin la fel de iubită precum Prinţesa Diana.

Desinerul român consideră că noua prinţesă este îndeajuns de puternică pentru a putea înfrunta cu succes toate dificultăţile ce i se vor ivi în cale atât de la Curte cât mai ales prin prisma expunerii ca persoană publică de un asemenea rang.

“Îmi doresc din tot sufletul că astăzi, 29 aprilie 2011, să regăsesc într-un fel sau altul la braţul prinţului William, personalitatea Dianei cea care a fost un simbol sub toate aspectele frumuseţii feminine. Ştiu că ar fi o utopie să sper că Lady Kate va fi o a două Lady D, cred  chiar că ar fi o eroare incomensurabilă cu implicaţii majore în toate mediile sociale şi politice că domnişoară Middleton să încerce aşa ceva. Tocmai asta va fi şi marea dificultate pe care Katherine o va avea de înfruntat şi anume cum să fii mai frumoasă, mai bună, mai deşteaptă, mai simpatică şi mai caldă decât Diana fără să fii totuşi că ea”, spune Alexandru Ciucu.

Din punctul său de vedere, Lady Di a reuşit să fascineze marele public în primul rând pentru că părea vulnerabilă în tot acest scenariu regal, dar şi pentru iubirea sinceră pe care i-a purtat-o prinţului Charles.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Din păcate, destinul sau avea să fie dureros şi avea să se încheie tragic, că o încununare a întregului sacrificiu pe care îl făcuse în plan personal. Tragicul situaţiei este amplificat de faptul că deznodământul se întâmplă tocmai când părea că îşi găsise fericirea. Va rămâne în istorie ca un simbol al inocenţei sacrificat pe altarul lucrurilor concrete. Viaţa ei a fost o poveste şi va deveni o legendă cu sfârşit nefericit asemeni prinţesei Sisi şi reginei Maria-Antoaneta”, mai spune croitorul Casei Regale a României. Kate, demnă de o prinţesă

În ceea ce o priveşte pe Kate Middleton are, el consideră că ea îndeajuns de puternică,  “poate şi datorită mediului şi condiţiei sociale în care a crescut”,  pentru a putea înfrunta cu succes toate dificultăţile ce i se vor ivi în cale atât de la Curte cât mai ales prin prisma expunerii că persoană publică de un asemenea rang. În plus, ea întruneşte calităţule necesare poziţiei sociale pe care o dobândeşte astăzi.       “Ceea ce nu ştiu, este însă cum va putea face acest lucru. Va avea nevoie de multă graţie divină care să-i ofere momente îndeajuns de importante pe care ea să ştie le depăşească cu tact, eleganţă şi fermitate. În plan personal va trebui să aibă suficient de multă putere să pună mereu familia pe primul plan cu atât mai mult cu cât în familia regală britanică au fost nu mai puţin de patru divorţuri în ultimii 50 de ani.

Îmi  doresc ca această nuntă să readucă acea aură de distincţie şi sublim asupra Casei Regale britanice dar şi asupra regalităţii în general pentru că regalitatea să redevină în conştiinţă noastră acel vector-reper al valorilor civice, sociale şi de familie care la acest început de mileniu pare că au fost abandonate. Casă de piatră, Kate şi William!” , sunt urările lui Alexandru Ciucu.

Designerul este astăzi  invitat la mai multe posture de televiziune, timp de 10 ore, să comenteze în direct nunta regală, atât din punctul de vedere al vestimentaţiei, cât şi al organizării evenimentului în sine.