Cum a fost umilit Alexandru Arşinel de Radu Pietreanu: „Să ai demnitatea de a nu mai cerşi”

Cum a fost umilit Alexandru Arşinel de Radu Pietreanu: „Să ai demnitatea de a nu mai cerşi” Sursa: arhiva EVZ

Alexandru Arşinel a fost umilit recent de către Radu Pietreanu. Fostul membru al grupului umoristic Vacanța Mare a prezentat la iUmor un roast de câteva minute, unde i-a adus jigniri marelui artist.

Radu Pietreanu a făcut senzație cu un roast de câteva minute, unde jurații au considerat că l-a jignit grav pe Alexandru Arşinel. Mai exact, fostul component de la Vacanţa Mare a scos la un moment dat o foaie de pe care a început să citească.

„Vreau să mai spun un singur lucru! După ce ne-ai stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârşitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerşi nici... a, scuze, e foaia pentru Arşinel! Le mai încurc… bătrân!”, a spus Radu Pietreanu, spre amuzamentului celor din juriu, dar și din sală.

A murit Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani. În ultima perioadă, acesta a avut mai multe probleme de sănătate. El se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti din data de 15 septembrie 2022 pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat. "Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI", informa, la 20 septembrie 2022, unitatea medicală. Actorul fusese internat în luna august, la Institutul Clinic Fundeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alexandru Arşinel a format împreună cu marea actriţă Stela Popescu (1935-2017), începând din 1978, un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi peste hotare, fiind vedetele incontestabile ale teatrului de revistă. În stagiunea 2008-2009, spectacolul "Aplauze, aplauze" a marcat împlinirea a 30 de ani de activitate a cuplului Stela Popescu - Alexandru Arşinel. Totodată, pentru activitatea lor, cei doi mari actori au fost răsplătiţi, în 2002, cu Premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.