Evenimentul Zilei > Social > Alexandra Stan a răbufnit în cazul fetiţei abuzate: „Sunteți niște ratați, fraieri…” 
Alexandra Stan a răbufnit în cazul fetiţei abuzate: „Sunteți niște ratați, fraieri…” 

Alexandra Stan a răbufnit în cazul fetiţei abuzate: „Sunteți niște ratați, fraieri…” 

Alexandra Stan este una dintre vedetele care a reacționat imediat după ce au apărut imaginile șocante cu cele patru fete care au umilit o fetiţă de 13 ani din Târgu Jiu.
Filmul video publicat pe social media a uimit o țară întreagă, iar imaginile cu cele patru fete care lovesc o minoră au devenit imediat virale.
În acest context, cântăreața Alexandra Stan, şi ea victimă a unui act de agresiune, a reacționat pe contul personal de Instagram, după apariția în spațiul public a a acelor imagini.

Alexandra Stan a avut o reacţie extrem de dură după ce a văzut  actul de violență, spunând că nu înțelege de unde vine atâta răutate în niște copii și că speră ca autoritățile să-și facă treaba cât mai repede.

De unde atâta agresivitate? De unde atâta ură? Sunteți șmechere că o bateți?”

Alexandra Stan: “Nu pot să văd asta și să rămân indiferentă! Nu înțeleg de unde atâta răutate în niște copii! Îmi pare rău dacă v-am stricat mood-ul, dar ei sunt “viitorul” țării și nu putem să acceptăm astfel de comportamente. Si eu am fost bullyied în școala generală, dar nici chiar așa! De unde atâta agresivitate? De unde atâta ură? Sunteți șmechere că o bateți? Sunteți niște ratați, fraieri, idioți! Ca altfel nu pot să vă numesc”, a scris vedeta pe Instagram.

„Am încercat să nu rezonez cu victima, dar este foarte greu să nu o fac! M-am cutremurat când am văzut! Și am început să plâng! Parcă suntem niște animale! Asta e prea de tot! Nu vreau să arunc cu pietre, dar văzând asta nu mi se mai par amuzante glumele Danei Budeanu”, mai scrie cântăreaţa pe social media.

Pe cine acuză cântăreaţa că ar încuraja astfel de comportament

„Nu mi s-au părut niciodată cele referitoare la violență și agresiuni și mi-au sărit toți în cap când am postat ceva referitor la asta! Dar pe bune acum, când „fenomenul” instigă la violență și văd asta nu am decât să cred că femeia aia chiar e inconștientă, că nu-și dă seama că asta se întâmplă în țară și că ea cu glumele ei încurajează genul acesta de comportament…” mai scrie artista.

Şi continuă: „Dar, în fine, nu e despre ea…. Poate acum înțelegeți și voi de ce nu e ok să acceptăm violența. Nici măcar în glumă! Hai să ne trezim, România, că în ritmul ăsta ajungem să ne împușcăm între noi ca în State! Și am, totuși, pretenții mai mari de la noi.

Sper din tot sufletul ca cei care o cunosc pe victimă sau pe agresori să dea un semn, ori mie, ori altor persoane care au postat. Ori Poliției. Și sper ca Poliția să-și facă treaba”, a concluzionat Alexandra Stan.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: