Evenimentul Zilei > International > Alertă TERORISTĂ la Palatul Kensington! Familia REGALĂ, în PERICOL. News Alert!
Alertă TERORISTĂ la Palatul Kensington! Familia REGALĂ, în PERICOL. News Alert!

Alertă TERORISTĂ la Palatul Kensington! Familia REGALĂ, în PERICOL. News Alert!

Pregătirile de nuntă sunt pe cale să se încheie la Palatul Kensington. Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de marele eveniment ce urmează să aibă loc în luna mai, însă aceştia nu au prea multă linişte. Au devenit ţinta teroriştilor!

Membrii Familiei Regale au trecut, recent, prin clipe cumplite, în momentul în care o scrisoare suspect a venit la Palatul Kensington. Pe scrisoare era menţionat numele Prinţului Harry şi al frumoasei actriţe Meghan Markle, cea care urmează să-i devină, în curând, soţie. Plicul conţinea o pudră albă, iscând imediat o alertă cu antrax în reşedinţa familiei regale. Cazul a fost tratat ca un atac terrorist, scrie Libertatea pentru Femei.

„Pachetul” a fost interceptat de staff-ul palatului, iar acesta nu a ajuns la cuplu, însă Meghan Markle  și Harry au fost informați despre incident, iar autorităţile au fost imediat alertate. Substanța a fost analizată și de experți în substanțe chimice și de divizia pentru antiterorism a poliției britanice, iar în urma investigaţiei, pudra albă s-a dovedit a fi complet inofensivă, mai scrie sursa citată.

Scotland Yard a anunțat că va lua măsuri speciale de securitate în ziua nunții lui Meghan și aprințului Harry, ce va avea loc pe 19 mai.