Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Constanța. Intervin pirotehniștii
Alertă la Constanța. Intervin pirotehniștii

Alertă la Constanța. Intervin pirotehniștii

Boema, una dintre cele mai aglomerate intersecții din Constanța, este total blocată din cauza unor colete suspecte găsite în fața unei benzinării de pe bulevardul Tomis, pirotehniștii intervenind pentru verificarea acestora.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis, în zona unei stații Peco, se află patru colete suspecte. Este vorba de trei genți de voiaj, colorate, care par pline cu bagaje și de un geamantan.

   

La fața locului s-au deplasat, pentru cercetări, polițiști, precum și pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Circulația mașinilor pe bulevardul Tomis, până la ieșirea din Constanța, spre Ovidiu, a fost suspendată. Traficul este deviat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Verificările pirotehniștilor și ale polițiștilor cu câini specializați se desfășoară cu precauție și pentru fiecare colet în parte.

Deși martorii spun că cele patru bagaje au fost observate încă de la ora 11,00, fiind, cel mai probabil, uitate de vreun navetist care a urcat în vreun autobuz sau un taxi, cercetările vor continua până când polițiștii se vor edifica asupra conținutului coletelor.

Știre în curs de actualizare

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: