Deocamdată, numele jucătorilor nu a fost dezvăluit, dar știm că se ridică la şase numărul jucătorilor infectaţi anterior: Alex Remiro (Real Sociedad), Yangel Herrera (Granada) şi Renan Lodi (Atletico Madrid).

Doi dintre cei jucători de la Betis posedă anticorpi precoci, ceea ce indică o prezenţă recentă a virusului în organism. Cei trei jucători au intrat în izolare şi vor fi din nou testaţi peste trei zile.
Betis a reluat duminică antrenamentele individuale şi se aşteaptă confirmarea oficială a testelor care au fost efectuate pe jucători începând de joi.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti. Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, speră ca sezonul din Spania să se reia pe 13 iunie, potrivit agerpres.ro