Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în Capitală! Tramvai lovit frontal de un autobuz
Alertă în Capitală! Tramvai lovit frontal de un autobuz

Alertă în Capitală! Tramvai lovit frontal de un autobuz

Un autobuz aparținând Societății de Transport București a intrat în plin într-un tramvai în Sectorul 4 după ce a făcut manevre să evite un alt autovehicul.

Ciocnirea dintre cele două vehicule de transport public s-a produs pe strada 11 iunie din Sectorul 4, din București. Incidentul în care au fost implicate cele două mijloace de transport în comun a fost extrem de violent, astfel că pasagerii, atât cei care stăteau în picioare cât și cei care erau pe scaune au fost aruncați pe jos.

Un autobuz care circula pe linia 232 a intrat frontal în tramvaiul care circula regulamentar. Accidentul nu s-a soldat cu victime și nici cu răniți foarte grav, iar toți cei care se aflau în autobuz și în tramvai au coborât și au plecat acasă pe propriile picioare.

Conform primelor informații, șoferul tramvaiului a încercat să evite o altă mașină, însă manevrele pe care le-a făcut au proiectat vehiculul în tramvai. În urma impactului, geamurile din faţă ale tramvaiului s-au făcut ţăndări, iar autobuzul a suferit avarii serioase în zona cabinei şoferului.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproape o oră până când polițiștii de la Serviciul de Poliție Rutieră au finalizat toate cercetările și măsurătorile pentru a stabili cauzele. Cele două mijloace de transport în comun au fost ridicate de mașinile de intervenție și retrase la garaj, pentru reparaţii.

Atât poliţia cât şi reprezentanţii Societății de Transport București au demarat anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, în ce condiții s-a produs accidentul și cine este responsabil.

Incidentul a fost filmat și fotografiat de mai mulți martori, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare unde au fost vizionate de internauți.

Pericol major în pandemie! Curios, dar chiar Guvernul României i-a dat verde

Jale mare în familia lui Nelu Stoian. Bianca, mesaj cutremurător înainte de înmormântare

Dumitru Dragomir, reacție fermă după ce a intrat în Consiliul Local al Capitalei: „Nu renunț!”

A început scandalul PNL-USR: Liberalii trec în opoziție! Acuzații de blat cu PSD