Evenimentul Zilei > Actualitate > Albumul „21” al lui Adele a fost inspirat de relația eșuată cu un fotograf
Albumul „21” al lui Adele a fost inspirat de relația eșuată cu un fotograf

Albumul „21” al lui Adele a fost inspirat de relația eșuată cu un fotograf

Multipremiatul material discografic s-a născut din inima frântă a lui Adele, după ce fotograful Alex Sturrock a părăsit-o, potrivit "The Sun".

În urma succesului acestui album, speculațiile care privesc sursa de inspirație a lui "21" nu au încetat niciodată. O sursă a declarat pentru "The Sun" că bărbatul cu pricina este Alex Sturrock, un fotograf, care ar fi avut o relație cu frumoasa Adele din vara lui 2008 până în aprilie 2009. Albumul "21" a apărut în 2011, dar înregistrările pentru el au început în mai 2009, adică imediat după presupusa despărțire.
Sursa, un prieten al lui Sturrock care a ales să-și păstreze anonimatul, a vorbit despre relația celor doi: "A fost o perioadă intensă pentru ei. S-au cunoscut prin prieteni comuni și s-au plăcut imediat. El a făcut câteva ședințe foto cu ea și asta a fost. Își petreceau tot timpul împreună și când erau departe unul de celălalt se sunau constant". Atunci când relația a devenit serioasă, Adele l-a angajat pe Alex pentru a-i fi fotograf oficial în turneul din SUA.
Potrivit "The Sun", cei doi dormeau în aceeași cameră de hotel – pe site-ul lui Sturrock există fotografii cu Adele în pat -, iar fotograful a fost prezent la Premiile Grammy din 2009, alături de cântăreață. Deși păreau să aibă o relație profundă, "el spunea că nimeni n-o înțelege la fel de bine ca el", Alex refuza să o numească pe Adele iubita lui, deși locuiau împreună. Pe albumul "21" sunt prezente piese triste precum "Someone Like You".
Sursa: The Sun
<iframe width="633" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/NAc83CF8Ejk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citiți și:

  • Adele i-a luat fața lui Lady Gaga
  • Rihanna: "Adele m-a deprimat foarte mult"
  • Adele crede că vila ei este bântuită