Evenimentul Zilei > Actualitate > Al Bano a transformat cântecul SHARAZAN într-o oază de iubire. Corespondență din Italia
Al Bano a transformat cântecul SHARAZAN într-o oază de iubire. Corespondență din Italia

Al Bano a transformat cântecul SHARAZAN într-o oază de iubire. Corespondență din Italia

În 1981, Al Bano a ascultat o melodie foarte frumoasă, compusă de prietenul său, Ciro Dammicco, autor al mai multor șlagăre internaționale. S-a hotărât să-i scrie textul, o poveste de iubire a doi îndrăgostiți care caută un loc ideal în care să trăiască fericiți tot restul vieții. Rezultatul: SHARAZAN. Este piesa lui și a Rominei, care s-a aflat mult timp în topurile din întreaga lume și care se difuzează și astăzi, inclusiv în România.

După mulți ani, Sharazan avea să revină, de astă dată sub forma unei oaze de iubire și relaxare aflată lângă hotelul Felicita și restaurantul Don Carmelo, în cadrul Domeniilor Al Bano din Cellino San Marco, în sudul Italiei.

Din luna mai, când începe sezonul estival, și până prin octombrie, turiștii aflați în căutarea unui loc în care să-și încarce bateriile au la dispoziție o piscină frumoasă și un cafe-bar în aer liber în care pot servi micul dejun dimineața, la răsăritul soarelui.

Seara, dintr-un mic donjon aflat lângă piscină, Yari Carrisi, fiul lui Al Bano și al Rominei, își ia de multe ori în serios rolul de DJ și organizează petreceri la care se dansează până dimineața.

Dar surprizele nu se opresc aici, fiindcă tot acolo se află un cochet centru SPA, numit “E la tua vita”, unde Rosy Fragnelli și echipa sa oferă diferite circuite cu aromaterapie, masaj shiatsu, saună și hidromasaj, în cadrul unor ritualuri destinate relaxării totale.

Am aflat că în acest an, oferta va fi și mai atractivă, întrucât un reputat medic nutriționist, specializat în medicina stilului de viață, se va adauga colectivului de aici, oferind diete personalizate și sfaturi pentru toți cei care vor dori să-și modifice nu numai comportamentul alimentar, ci și pe cel din viața de zi cu zi, făcând sport, odihnindu-se bine și revenind astfel la o sănătate perfectă.

De altfel, în pădurea din vecinătate, care îi aparține tot celebrului artist, există mai multe circuite marcate, de-a lungul cărora se găsesc și aparate pentru fitness. E locul ideal pentru o promenadă sau pentru jogging, indiferent de anotimp.

Și tot în incinta complexului Sharazan, Al Bano a construit o terasă rotundă, deschisă, în interiorul căreia se pot organiza diferite evenimente, mai cu seamă petreceri de nuntă. Puțin mai departe, Masseria La Mea oferă un spațiu generos, în care în anii trecuți a avut loc un festival de muzică ușoară, produs de Al Bano însuși.

Ce urmează în viitor, am întrebat? Planuri sunt multe. O piscină acoperită și încălzită pe timp de iarnă, o sală de fitness și multe alte construcții vor fi adăugate celor deja existente. Pe scurt, un Paradis în plină expansiune.