AGENDA ZILEI. Chirilă aduce marea în club

AGENDA ZILEI. Chirilă aduce marea în club

Trupa Vama va încinge, în această seară de iarnă, atmosfera din Hard Rock Cafe, începând cu ora 21.00.

Tudor Chirilă şi colegii săi de trupă susţin în această seară un spectacol pentru publicul din Hard Rock Cafe. Piesa "Copilul care aleargă spre mare", cel mai recent single al trupei, dar şi alte melodii noi, vor încălzi atmosfera din club, începând cu ora 21.00. În timpul show-ului, publicul va putea să fredoneze şi versurile celor mai cunoscute melodii din epoca Vama Veche.

Evenimentul vine după ce, ieri, membrii trupei au anunţat pe Facebook că vor lansa un nou album anul acesta, la sfârşitul lunii mai.

Trupa promovează intens single-ul "Copilul care aleargă spre mare", despre care Tudor Chirilă a declarat că "este un îndemn la regăsirea copilăriei şi, în acelaşi timp, o nostalgie a despărţirii de ea".

Ne puteți urmări și pe Google News

Videoclipul piesei, lansat la sfârşitul anului trecut, reprezintă debutul regizoral al lui Chirilă, care s-a ocupat şi de scenariu. În clip apare şi actorul Victor Rebengiuc, care interpretează rolul unui rege. "Este un sentiment uluitor şi asemănător cu un fel de beţie a puterii satisfacţia pe care o încerci văzându-l pe Victor Rebengiuc cum interpretează cu uşurinţă orice îi ceri. A fost o experienţă de care încă mă bucur", a declarat solistul trupei despre actor.

"Copilul care aleargă spre mare" a strâns deja peste 170.000 de vizualizări pe YouTube, iar piesa poate fi descărcată gratuit de pe pagina de Facebook a formaţiei.

Biletele la eveniment costă 40, respectiv 50 de lei, în apropierea scenei. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TLbi4ecZ8Wo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

50 de lei îi costă un bilet pe cei care vor să asculte concertul din apropierea scenei