AG Weinberger, prădat de toată averea

AG Weinberger, prădat de toată averea

Chitaristul AG Weinberger a fost jefuit la sfârşitul săptămânii, în Parcul Romulus din centrul Timişoarei, de toată averea sa.

Artistului i-a fost spartă maşina în miezul-zilei, hoţii furându-i laptopul, rucsacul, ipod-ul gravat cu numele sau, stick-urile şi alte câteva obiecte de valoare.   " Mi-au furat tot, chiar înainte de turneu. Pe laptop aveam toată munca mea de-o viaţă. Nu mi-a mai rămas nimic, nicio piesă, niciun proiect, nicio poza, nici măcar actele firmei. Decât să o iau de la capăt, cu doar câteva zile înainte de turneul naţional pe care îl pregătim. Nu este prima dată când mi se întâmplă asta. Eu îmi cunosc puterea şi o voi lua de la capăt", a declarat artistul pentru evz.ro.

Un laptop recompensă Cum reprezentanţii secţiei de Poliţie nu i-au putut garanta recuperarea obiectelor, AG Weinberger a decis să ofere drept recompensă un laptop nou în schimbul celui furat.

"Nici măcar nu era un laptop super-performant. Cei care l-au furat nu se vor distra cu siguranţă, pentru că pe laptop nu aveam nici jocuri, nici filme. Erau numai date despre contracte, concerte, fotografii, planul de turneu... toată viaţa lui A G Weinberger", a declarat chitaristul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta şi-a asigurat datele prin copierea lor pe un alt hard-disk care, "din nefericire", se afla tot în rucsacul care i-a fost furat.

Fanii se vor bucura de muzică

"Vom face în aşa fel încât fanii noştri să nu resimtă nefericita întâmplare. Nu ne va fi uşor, dar publicul nu are nicio vină pentru cele întâmplate. Aşa că va primi un produs AG Weinberger Band aşa cum se aşteaptă".

Turneul AG Weinberger va debuta la Bucureşti, pe 20 aprilie, şi va continua, de pe 30 aprilie, în ţară, urmând ca în iunie artistul să concerteze în Moldova.