Evenimentul Zilei > Actualitate > Află care sunt cele mai performante lentile progresive de la Hoya Lens România!
Află care sunt cele mai performante lentile progresive de la Hoya Lens România!

Află care sunt cele mai performante lentile progresive de la Hoya Lens România!

În ultimii ani, Hoya Vision a investit în cercetare și a depus eforturi susținute pentru perfecționarea lentilelor progresive (lentile varifocale), concentrându-se pe creșterea performanței binoculare a designului lentilelor.

Hoyalux iD Myself sunt lentile progresive premium de la HOYA, ce combină inovația cu experiențele oamenilor. O soluție individualizată 100% pentru a asigura performanțe excelente în toate activitățile, fiind create special să țină pasul cu tine.

Iată ce aduc în plus aceste lentile progresive:

  • Vedere Binoculară 3D – tehnologia unică de armonizare binoculară – reduce distorsiunile, senzația de oscilație pe toate direcțiile și aduce o claritate excepțională a vederii.
  • AdaptEase – îmbunătățește amplitudinea câmpului vizual și a tranzițiilor vizuale la distanțe mici și medii. Astfel, oferă o experiență plăcută atât la utilizarea dispozitivelor digitale, precum și în timpul activităților în aer liber.
  • Hoya Identifier – instrumentul de consultație unic de la Hoya care asigură personalizarea 100% a lentilelor pentru necesitățile fiecărui utilizator.

Beneficiezi de soluții optice de top, însă ai și claritate excepțională a vederii, schimbare ușoară a focalizării între distanțe, vedere stabilă în orice moment, inclusiv la folosirea dispozitivelor digitale, confort vizual deosebit, iar adaptarea cu noii ochelari este mult mai ușoară, deoarece sunt 100% adaptați nevoilor tale.

Hoya Vision oferă produse de calitate premium, instrumente de ultimă generație și asistență dedicată în procesul de achiziționare.

Descoperă noile lentile Hoyalux iD Myself în magazinele partenere Hoya Lens Romania!