În 2019, alături de alți furnizori de management al călătoriilor de afaceri din întreaga lume, Aerotravel a sesizat oportunitatea de a deveni partener Travel Leaders în ambițiosul proiect de creare a unei rețele globale care să furnizeze noua generație de servicii de business travel și evenimente corporate.

 

“Acest parteneriat susține misiunea noastră de a oferi servicii de business travel în orice colț al lumii, atât clienților locali, cât și celor internaționali, la standarde înalte de calitate. Pentru Aerotravel, apartenența la Travel Leaders reprezintă o deschidere spre afaceri la nivel global și conectarea la viitorul turismului de afaceri, fie că vizăm adoptarea tehnologiilor de ultimă oră sau a noilor paradigme de a livra soluții competitive de business travel. Pentru clienții noștri, prezenți și viitori, acest parteneriat înseamnă servicii la standarde ridicate, optimizare financiară și operațională a călătoriilor și, în consecință, o experiență desăvârșită. Cu alte cuvinte, garanția că te îndrepți întotdeauna în direcția bună, atunci când călătorești cu Aerotravel”, a spus Antonio Nițu, Director General Aerotravel.

 

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, cu linia de business travel și M.I.C.E., ce comunică prin intermediul brandului Travel Leaders Romania și aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care include agențiile de stradă și platforma fabricadevacante.ro și cei doi turoperatori: CruiseHub și AeroVacanțe.

 

Afacerile Grupului Aerotravel înregistrează o dinamică ascendentă, cu vânzări de 35 mil. € în 2017 și 40 mil. € în 2018, și un număr de pasageri de 116000 în 2017 și 150000 în 2018. Pentru 2019, Grupul Aerotravel estimează vânzări de 45 mil. € și un număr total de pasageri de 160000.

 

Aerotravel, prin componenta de turism de afaceri și evenimente corporate, care are o pondere de peste 80% din afacerile Grupului, va furniza clienților – companii soluții și servicii personalizate, care vor beneficia de expertiza și suportul strategic și logistic al Travel Leaders Network.

 

Travel Leaders Network este o rețea globală care cuprinde în prezent peste 561 de mari agenții de turism, 42 000 de specialiști și peste 75 de ani de istorie. Doar în Statele Unite, Travel Leaders are un volum anual de vânzări de aproximativ 20 miliarde $, reprezentând cea mai mare rețea de agenții de turism din America de Nord.

 

“Noi, Travel Leaders Network, suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Aerotravel și de posibilitatea de a oferi serviciile noastre și clienților din România. Travel Leaders oferă soluții coerente și complete de servicii și produse turistice, susținute de o abordare inovatoare și un set de bune practici verificate de-a lungul timpului. Toate acestea vor oferi un avantaj competitiv consultanților Aerotravel, care vor putea astfel să furnizeze clienților servicii cu valoare adăugată, disponibile la nivel global.”, a spus  Roger E. Block, Președinte al Travel Leaders Network.

 

Travel Leaders Network și Travel Leaders Corporate sunt membri ai Travel Leaders Group, care se află în topul agențiilor de turism conform Travel Weekly, precum și în topul companiilor de travel management, conform Buying Business Travel.

Despre Travel Leaders

Travel Leaders Network este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii și produse turistice la nivel global, având în fiecare an milioane de clienți persoane fizice (turism de agrement) și companii (turism de afaceri). Travel Leaders Network se bazează pe aproximativ 6000 de agenții de turism în Statele Unite și Canada. Rețeaua extinsă, instrumentele de marketing, soluțiile tehnice, parteneriatele cu furnizorii, precum și programele educaționale profesionale diferențiază agențiile membre și susțin efortul acestora de a se dezvolta și a deveni lideri pe piețele locale și regionale.

Travel Leaders Corporate este componenta Travel Leaders Network care furnizează la nivel global exclusiv servicii turistice pentru organizații și evenimente corporate. Travel Leaders este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor la nivel global, cu peste 561 de parteneri și mai mult de 42000 de specialiști în întreaga lume.

 

Despre Aerotravel

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, care oferă atât companiilor, cât și turiștilor individuali un portofoliu complet de produse și servicii.

 

În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică reţeaua naţională specializată în turismul de afaceri și evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania și www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care oferă pachete turistice în orice destinație prin intermediul agențiilor de stradă și al platformei www.fabricadevacante.ro, precum și turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările și oceanele lumii, și AeroVacanțe, agenția organizatoare de sejururi în Insula Skiathos, Insula Lefkada, Italia, Caraibe și destinații exotice din Asia.

 

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de business travel şi M.I.C.E. (evenimente corporate) organizațiilor private locale și regionale. Aerotravel furnizează soluții coerente de călătorii de afaceri, bazându-se pe expertiza a peste 110 specialiști în turism și 8 agenții proprii, cu o prezență consistentă la nivel național. Datorită accesului la furnizori globali de servicii turistice și al parteneriatului cu Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi soluții de business travel și M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) în orice colț al lumii, la standarde de calitate înaltă.

 

 

 

Pentru mai multe informații:
Adriana Șerban, Director Marketing Aerotravel

+40 730 990 113

[email protected]