Evenimentul Zilei > Monden > Adriana Bahmuţeanu a trecut prin clipe cumplite! Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor ei
Adriana Bahmuţeanu a trecut prin clipe cumplite! Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor ei

Adriana Bahmuţeanu a trecut prin clipe cumplite! Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor ei

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente tensionate. Ceea ce trebui să fie o zi de distracție alături de copii săi la un parc acvatic de lână București, s-a transformat într-o experiență neplăcută.

Fosta soție a lui Prigoană a trăit o sperietură groaznică, după ce și-a pierdut brățara de acces în bazin.

„Cozile infernale de la intrare și privirile plictisite ale casierelor parcă prevesteau că un lucru început prost avea să se termine și mai prost!!! Și asta pentru că unul din copii pierduse brățara de acces în bazin!!! Ca să va dați seama cum fac unii bani, pierderea brățării costă 200 de lei!!! Pe bune!!! Că o fi din aur!!! După ce-am plătit, mi se spune că nu pot pleca până nu completez un formular, dar că să aștept să vină șeful cu formularele, că numai el are… și aștept degeba vreo 15 minute. Domnișoară, îi spun casierei plictisite, v-am plătit paguba, asta e, lăsați-mă să plec, mă grăbesc… Nu, nu așteptați.

Nu aveți voie să plecați, chem paza. Și văd cum vin spre mine două namile care, nici una nici două, mă înconjoară și blochează ușile: nu plecați nicăieri, că nu vrem noi!!! Semnați formula

+„rul!!! Pe bune , mai nătărăilor, n-aveți dreptul să mă rețineți voi, că nu sunteți de la poliție, v-am plătit brățara, lăsați-mă în pace… și ei nimic, continuau să tragă de mine sub privirile speriate ale copiilor În fine, după vreo alte 10 minute de ceartă cu namilele reușim să deblocăm ușa și să plecăm!!!

Și uite așa au reușit să-mi strice ziua, dar și eu o să le stric viitorul, că n-o să mă mai duc niciodată acolo și dacă or fi și alții că mine… ca mine să pățească!!! Să le fie rușine pentru modul urât în care se poartă cu clienții!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: