Evenimentul Zilei > Actualitate > Adriana Bahmuţeanu, despre o relaţie între Prigoană şi Zăvoranu: „M-aş bucura să formeze un cuplu”
Adriana Bahmuţeanu, despre o relaţie între Prigoană şi Zăvoranu: „M-aş bucura să formeze un cuplu”

Adriana Bahmuţeanu, despre o relaţie între Prigoană şi Zăvoranu: „M-aş bucura să formeze un cuplu”

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Zăvoranu şi-a exprimat simpatia pentru Silviu Prigoană. Ulterior, într-o intervenţie telefonică, Adriana Bahmuţeanu a declarat în mod surprinzător că s-ar bucura dacă cei doi ar forma chiar un cuplu.

"Niciodată nu mi-am ascuns simpatia pentru Silviu Prigoană. Îl simpatizez şi este o chestie reciprocă. Este un om minunat. Nu îl sun zilnic, dar din când vorbim, ne dăm mesaje. Este o persoană fascinantă, atât de inteligentă, o prezenţă captivantă…", a spus Oana Zăvoranu la emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.
Surprinzătoare a fost reacţia Adrianei Bahmuţeanu, care a intrat telefonic în emisiune. "Nu m-ar deranja. S-ar merita unul pe celălalt. Sunt două persoane fascinante. M-aş bucura ca cei doi să formeze un cuplu", a declarat Adriana.
Prigoană ţine "doliu" după divorţ
Apariţie inedită a deputatului Silviu Prigoană, ieri, pe holurile Casei Poporului. Politicianul şi-a impresionat colegii cu silueta mai subţire şi cu barba crescută pe care le-a afişat.
„Acum două săptămâni am fost în Germania, iar securitatea din aeroport m-a pus să-mi las la gunoi parfumul şi spuma de ras pe care le aveam în bagajul de mână. Am încercat să le explic că am nevoie de ele când cobor, că nu am avut timp să mă bărbieresc, dar ei nu şi nu, aşa că m-am dus la întâlnire cu barbă, iar acum protestez în acest mod. E aberant să crezi că un om poate provoca panică în aeroport cu un parfum sau că poate omorî pe cineva cu spuma de bărbierit”, a explicat Silviu Prigoană noul său look jurnaliştilor de la Libertatea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: