Concurentul Andrei Leonte a surprins din nou publicul cu o piesă energică şi o apariţie neconvenţională care l-a făcut pe membrul juriului Adrian Sînă să părăsească scaunul şi să încerce să imite câteva mişcări ale starului Mick Jagger. A fost unul dintre cele mai spectaculoase momente ale galei live de sâmbătă. Ieri, invitaţii speciali au fost cei de la Direcţia 5.

Şase concurenţi rămaşi

Publicul a ales aseară cei cinci concurenţi care trec mai departe, iar juriul l-a salvat pe al şaselea, după ce dueliştii au arătat ce pot, cu o piesă special pregătită pentru moment. Înainte de asta, însă, concurenţii au interpretat, ca de obicei, melodia de grup. În acestă săptămână au optat pentru The Rolling Stones cu celebra lor piesă "Satisfaction".

Începând cu ediţia viitoare, formatul se modifică puţin, asta pentru că în competiţie rămân numai şase concurenţi. Ei vor cânta câte două piese, ceea ce înseamnă de două ori mai multă muncă pentru cei rămaşi, cei mai buni dintre ei.

Tot pe 10 decembrie este şi momentul publicului, o gală dedicată telespectatorilor în care piesele cântate vor fi cele alese de oamenii care au votat pe site-ul "X Factor". Primele şase melodii alese de public vor fi repartizate concurenţilor de către juriu. Emisiunea se va încheia la început de an.

Pe 31 decembrie este ultima gală, iar pe 1 ianuarie se alege câştigătorul.
<script type="text/javascript" src="http://ivm.inin.ro/js/embed.js?id=2zFMGxnTgPh&amp;width=480&amp;height=380&amp;autoplay=0"></script>