Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Halpert: Antena 3 și-a cumpărat premiile internaționale
Adrian Halpert: Antena 3 și-a cumpărat premiile internaționale

Adrian Halpert: Antena 3 și-a cumpărat premiile internaționale

Ca şi anul trecut, Antena 3 va trimite o delegaţie impresionantă de oameni la Gala New York Festivals World`s Best TV&Films, printre care, cel mai probabil, Mircea Badea şi Mihai Gâdea, care se vor întoarce, aşa cum au făcut-o şi anul trecut, cu premii pentru "cea mai bună televiziune din România". Adrian Halpert a comentat pe larg ce înseamnă, de fapt, această gală.

Puţine persoane ştiu ce este Gala New York Festivals World`s Best TV&Films. Potrivit Reporter Virtual, acest festival nu se organizează doar pentru televiziuni, ci şi pentru alte domenii.
Potrivit lui Adrian Halpert, televiziunile trebuie să scoată bani grei din buzunar pentru a pleca acasă cu cu premiul cel mare. Jurnalistul susţine că aşa a acţionat şi televiziunea Antena 3, anul trecut, când s-a întors acasă cu mai multe premii pentru televiziune.
De precizat mai este şi faptul că Antena 3 este singura televiziune din România participantă la acest mare festival.
Anul trecut, la Gala New York Festivals World`s Best TV&Films, unde au participat televiziuni din peste 50 de ţări, s-au dat 119 medalii de aur, 145 de argint, 104 de bronz și 327 mențiuni de participare. " Antena 3 se va întoarce și în acest an cu o bogată recoltă de medalii (țineți minte, vă spun de pe acum), fiind și singura televiziune din România prezentă în această așa-zisă competiție…", scrie Adrian Halpert pe Reporter Virtual.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Noi dovezi care arată degringolada autorităţilor privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Omul lui Relu Fenechiu a pus Aviaţia Civilă pe butuci
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Liderii PSD au dreptate în cazul Iohannis
  • Un membru CNA ia atitudine. Narcisa Iorga – dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în CNA
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Nu meritau carnetul de șofer. Cele mai STUPIDE accidente rutiere | GALERIE FOTO
  • Nebunia care cuprinde Facebook. A rămas doar în LENJERIA INTIMĂ în supermarket | VIDEO
  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile…
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.