La ora 18.20, cortegiul funerar a părăsit biserica, îndreptându-se spre cimitirul Bolovani, unde aproape 5.000 de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Mădălina Manole. Artista a fost înmormântată în cavoul familiei, respectându-se dorinţa mamei ei.
La 17.05, cortegiul funerar a ajuns la biserica Sfinţii Constantin şi Elena, unde este oficiată şi restul ceremoniei speciale. Slujba a fost oficiată de doi preoţi şi a durat aproximativ jumătate de oră, iar la final, sutele de oameni aflaţi în faţa bisericii au însoţit sicriul în ropote de aplauze. Înhumarea cântăreţei va avea loc la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, în cripta familiei.

Sicriul Mădălinei Manole a fost scos în faţa Casei Sindicatelor din Ploieşti la ora 16.53. Acolo, un preot a oficiat o scurtă slujbă de înmormântare, singura permisă de canoanele Bisericii Ortodoxe în cazul celor care s-au sinucis. "Această slujbă este mai degrabă pentru consolarea familiei", se arată într-un comunicat al Patriarhiei Române, citat de RTV.
Mii de oameni au venit, astăzi, la Casa Sindicatelor din Ploieşti pentru a-i aduce un unltim omagiu celei care a fost "fata cu părul de foc".
Azi-noapte, la ora 1.00, rudele şi fanii rămaşi la Sala Radio din Capitală au început să transporte sutele de flori, coroanele şi lumânările aduse de fani spre mai multe maşini de tip dubă. 
La ora 1.20, sicriul artistei a fost scos din foaierul Sălii Radio în aplauzele zecilor de fani prezenţi.
Mădălina Manole, plânsă de mii de fani
Sicriul cu trupul neînsufeţit al artistei va fi depus în această dimineaţă la ora 10.00, la Casa Sindicatelor din Ploieşti. După amiază Mădălina Manole să fie înmormântată la Cimitirul Bolovani din oraş.
În cele câteva ore cât a stat Mădălina Manole la Sala Radio, mii de fani au format cozi ca să ajungă la catafalc şi să-i aducă un ultim omagiu artistei.
Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Maria Cârneci, Victor Socaciu, Anastasia Lazariuc, Romică Ţociu, Titus Andrei, preşedintele SRR Demeter Andras, prinţesa Lia, Grigore Leşe, dar şi preşedintele Traian Băsescu, au trecut pe la căpătâiul Mădălinei Manole. Şeful statului a depus un buchet de crini albi şi a păstrat un moment de reculegere.
Slujbă simplă, pentru sinucigaşi
Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat în cazul înmormântării Mădălinei Manole doar oficierea slujbei speciale de înmormântare pentru cei care se sinucid. Va fi făcută o slujbă pe scurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii.
"Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti", precizează Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureştilor.
Solista s-a otrăvit miercuri cu Furadan, o substanţă extrem de toxică. Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, dimineaţa, de soţul ei, Mircea Petru, în vila lor din Otopeni. Artista a salvat în telefonul ei un mesaj de adio în care îşi cere iertare pentru gestul ei şi spune că nu se mai simţea frumoasă, deşi ştie că este iubită.