Evenimentul Zilei > Monden > Adio, dar rămân cu tine! Vestea pe care o aşteptau mii de fani. Artista a făcut anunțul
Adio, dar rămân cu tine! Vestea pe care o aşteptau mii de fani. Artista a făcut anunțul

Adio, dar rămân cu tine! Vestea pe care o aşteptau mii de fani. Artista a făcut anunțul

După ce au divorţat, Connecter-R şi Misha se înţeleg de minune. Artista a postat recent pe contul ei de Instagram o veste care i-a bucurat pe toţi fanii lor.

Cei doi au rămas prieteni iar abia acum s-a aflat că vacanța de vară, au petrecut-o împreună.

Dar şi pe plan profesional se înţeleg de minune. Cei doi colaborează împreună pe plan muzical. Artista a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie de pe platourile de filmare de la videoclipul unei piese pe care urmează să o lanseze cu fostul ei soț.

Cei doi nu au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste, însă, se înțeleg foarte bine și se ocupă împreună de creșterea fetiței lor.

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.

La câteva săptămâni după acest anunţ, Misha a postat la rândul ei, un mesaj.

“Sunt atât de recunoscător Cerului pentru că văd cum crești, văd cum începi să ai părerile tale, când văd că sacrificiile mamei tale, dar și puținele eforturi din partea «nevrednicuiui» tău tată, încep să rodească!! Mulțumesc, Doamne”

Acum, Misha a postat din nou, un mesaj bombă pentru fani

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie OK, după cum vedeţi”, a rezolvat cazul Misha, potrivit cancan.ro