După mai bine de două luni, de când actorul a părăsit căminul conjugal, iată, că cei doi își doresc să păstreze pe viitor o relație bună, în special de dragul fiicelor lor, Ella și Clara.

Actorul, atunci când timpul îi permite, merge să le viziteze pe micuțe, care au rămas în grija artistei.

Recent, George Burcea a postat un story în care apare alături de una dintre fetițe, după toate probabilitățile la reședința Andreei Bălan.

În urma pozelor publicate de George Burcea, fanii lor s-au întrebat dacă lucrurile dintre ei au revenit la normal.

Dacă ținem cont de story-ul postat de George Burcea în cursul zilei de sâmbătă, cel mai probabil realizat acasă la Andreea Bălan, putem trage concluzia că situația s-a mai liniștit, însă adevărul îl știu, cu siguranță, doar ei doi.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este iminent și va avea loc la scurt timp după ce România va depăși criza pandemică. Potrivit spuselor artistei, primul termen al procesului ar urma să aibă loc la vară.

„Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus Andreea Bălan, potrivit cancan.ro