Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre despărţirea lui Dani Oţil de Mihaela Rădulescu. „Mă mai lovesc singur”
Adevărul despre despărţirea lui Dani Oţil de Mihaela Rădulescu. „Mă mai lovesc singur”

Adevărul despre despărţirea lui Dani Oţil de Mihaela Rădulescu. „Mă mai lovesc singur”

Povestea de dragoste între Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu a ţinut mult timp capul de afiș în lumea showbizului. Momentul despărţirii celor doi a creat scenarii, unele dintre cele mai fanteziste.

Numai că, la un moment dat Dani şi Mihaela au decis să meargă fiecare pe drumul său.

Mulţi fani ai celor doi se mai întreabă şi azi care a fost adevăratul motiv al despărţirii celor două vedete.

Au circulat zvonuri, firește, s-au creionat tot felul de scenarii, unele absurde, admiratorii cuplului au dorit – în ultimă instanță – să afle toate amănuntele.

Însă Dani Oțil a „dat din casă”, la un moment dat. S-a întâmplat chiar în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar fostul partener de viață al Mihaelei Rădulescu, mai în glumă, mai în serios, a dezvăluit cel puțin unul dintre motive.

Dani a mărturisit, fără a menționa numele Mihalei, că nu putea lipsi de acasă fără să primească nenumărate SMS-uri. Mihaela era foarte geloasă şi-l acuza mereu pe Dani că ar avea pe altcineva.

„Îți face mai bine aia decât mine” și „Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme”, îi scria Mihaela în multele mesaje.

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil. El a spus că își dorește foarte mult să devină tătic, iar dacă nu a mers cu Mihaela, acum este din nou înfierbântat.

„Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil, potrivit cancan.ro