Numai că, la un moment dat Dani şi Mihaela au decis să meargă fiecare pe drumul său.

Mulţi fani ai celor doi se mai întreabă şi azi care a fost adevăratul motiv al despărţirii celor două vedete.

Au circulat zvonuri, firește, s-au creionat tot felul de scenarii, unele absurde, admiratorii cuplului au dorit – în ultimă instanță – să afle toate amănuntele.

Însă Dani Oțil a „dat din casă”, la un moment dat. S-a întâmplat chiar în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar fostul partener de viață al Mihaelei Rădulescu, mai în glumă, mai în serios, a dezvăluit cel puțin unul dintre motive.

Dani a mărturisit, fără a menționa numele Mihalei, că nu putea lipsi de acasă fără să primească nenumărate SMS-uri. Mihaela era foarte geloasă şi-l acuza mereu pe Dani că ar avea pe altcineva.

„Îți face mai bine aia decât mine” și „Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme”, îi scria Mihaela în multele mesaje.

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil. El a spus că își dorește foarte mult să devină tătic, iar dacă nu a mers cu Mihaela, acum este din nou înfierbântat.

„Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil, potrivit cancan.ro