Evenimentul Zilei > Monden > Actriţa Laura Cosoi lansează primul volum de carte de bucate. Vreţi să mergeţi la eveniment?
Actriţa Laura Cosoi lansează primul volum de carte de bucate. Vreţi să mergeţi la eveniment?

Actriţa Laura Cosoi lansează primul volum de carte de bucate. Vreţi să mergeţi la eveniment?

Actriţa Laura Cosoi îşi face debutul în lumea bucatelor. Mai exact, este vorba despre lansarea primului său volum de bucate de care este foarte mândră şi speră ca admiratorii săi săi aprecieze efortul.

Curtea Veche Publishing invită citiorii la o întâlnire cu Laura Cosoi, pentru lansarea volumului său de bucate. Joi, 8 mai, la ora 19.00, în magazinul Diverta din Bucureşti Mall (Vitan) va avea loc prezentarea volumului “Ramai la masa? Reţete de suflet pentru oameni dragi“. Intrarea este liberă, iar evenimentul va include şi o sesiune de autografe.
 
Laura Cosoi va prezenta volumul, un veritabil jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănatoase pe care vedeta le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.
 
Evenimentul va fi urmat de trei evenimente in tara: 15 mai la Cluj, in Magazinul Diverta; 16 mai la Targu Mureș, in Diverta Mures Mall; si 19 mai la Brasov, in libraria St. O. Iosif.

Cartea a fost lansata pe data de 5 martie in București si primita cu entuziasm de public si presa. Mai mult, pe 19 martie, la Gala Premiilor Radar de Media, Laura Cosoi a primit un premiu special pentru cel mai ambitios proiect culinar din media.

“Exista momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, aşa că am adunat în această carte reţete sănătoase şi gustoase pe care eu le gătesc pentru familia şi prietenii mei.” – Laura Cosoi.