Pro:

Foarte portabil
Multitasker excelent
Foarte accesibil ca preț pentru un Ultrabook

Contra:

Boxele sunt slabe
Nu este grozav pentru jocuri

Când vine vorba de un laptop de buget precum Acer Swift 3, este greu să ai așteptări mari. Cu toate acestea, Acer Swift 3 livrează mult mai mult decât te-ai aștepta, fiind unul dintre cele mai bune Ultrabook-uri, iar modelul 2020 nu este diferit.

Deși Dell XPS 13 ar putea fi unul dintre cele mai bune Ultrabook-uri, Acer Swift 3, în mod surprinzător, nu e prea mult în urmă nici din punct de vedere al performanței și îl poți cumpăra cu mai puțin de jumătate din prețul XPS 13.

Modelul din 2020 are unele din aceleași probleme de la modelele anterioare – boxele mici, orientate în jos – dar vine cu performanțe îmbunătățite și o durată de viață mai bună a bateriei.

Aceasta înseamnă că Acer Swift 3 este cu siguranță unul dintre cele mai bune opțiuni pentru oricine dorește portabilitatea unui Ultrabook fără a fi nevoie să sacrifice performanța și o tonă de bani.

Cumpără Acer Swift 3 dacă:

Nu vrei să te împrumuți pentru a cumpăra un Ultrabook. Ultrabook-urile au fost întotdeauna ceva mai înspre un laptop premium, dar Acer Swift 3 își propune să fie un Ultrabook de calitate adresat unui consumator mai larg și mai conștient de bugetul de care dispune. Cu siguranță a reușit să facă asta.

Cauți un laptop extrem de portabil. Dimensiunile compacte și greutatea mică a Acer Swift 3 îl fac unul dintre cele mai portabile laptopuri existente în acest moment, ceea ce îl face perfect pentru studenți sau pentru profesioniști independenți sau freelanceri, mereu pe drumuri.

Cauți un design minimalist. Deși nu este la fel de rafinat ca MacBook Air, nu încape îndoială că Acer Swift 3 ar putea fi confundat cu unul dacă nu te uiți prea atent.

Nu cumpăra Acer Swift 3 dacă:

Vrei ceva potrivit pentru jocuri. Ne dorim întotdeauna ce e mai bun când vine vorba de tehnologia pe care o folosim, dar este important să știm și ce nu este Acer Swift 3. Dacă ești în căutarea unui laptop pentru jocuri, mai bine cauți în altă parte.

Ești un audiofil. Difuzoarele sunt extrem de slabe. Vei auzi ce trebuie să auzi în timp ce lucrezi activ cu un Acer Swift 3, dar dacă vrei să îți petreci ziua dând cu aspiratorul prin casă și ascultând muzică, vei auzi cu siguranță doar aspiratorul. Boxele sunt extrem de mici, astfel că toate sunetele vor părea extrem de plate. Este în regulă dacă doar asculți Spotify sau YouTube în timp ce lucrezi la un proiect sau scrii un raport. Totuși, la volum maxim, boxele abia se aud de la o cameră sau două distanță. Aceasta a fost o problemă recurentă cu o mulțime de laptopuri de-a lungul anilor, iar Acer Swift 3 nu este diferit.