ACCIDENTUL DIN FLOREASCA. Fiul de bancher acuzat de ucidere din culpă, eliberat

ACCIDENTUL DIN FLOREASCA. Fiul de bancher acuzat de ucidere din culpă, eliberat

Tribunalul Bucureşti a decis că Andrei Andronie poate fi cercetat în stare de libertate, pentru ucidere din culpă.

Andrei Andronie, fiul de bancher acuzat de ucidere din culpă, are interdicţie de părăsire a Bucureştiului. Asta deşi a solicitat să-i fie permis şi să părăsească ţara, pentru a reveni la studii, în Olanda. Tribunalul Bucureşti a admis, astfel, recursul lui Andrei Andronie, împotriva hotărârii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, care dispusese prelungirea mandatului de arestare cu 30 de zile.

Tânărul a provocat un accident soldat cu decesul a două persoane, în timp era urmărit de Poliţie. Conducea un BMW X 5, pe Calea Floreasca din Bucureşti, cu 150-200 km/h. Jeep-ul său a lovit un autoturism Seat, apoi a fost proiectat într-un taxi, atât şoferul acestuia, cât şi pasagera sa pierzându-şi viaţa în urma impactului. Alte trei persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, Andrei Andronie fiind, apoi, arestat. A refuzat să sufle în aparatul alcooltest, apoi să-i fie recoltate probe biologice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astăzi, în faţa judecătorilor, a susţinut că nu a refuzat, ci doar ar fi cerut un răgaz, să se liniştească, poliţiştii interpretând eronat spusele sale. A admis, tot în instanţă, că a consumat băuturi alcoolice, dar doar un cocktail cu vodcă şi că nu ar fi fost beat. Şi-a motivat refuzul de a colabora cu poliţiştii prin faptul că ar fi primit un pumn, de la un trecător, de faţă cu oamenii legii, care nu ar fi intervenit. A mai spus că are coşmaruri în arest. CITIŢI ŞI:

  • Şmecherul cu BMW rămâne în arest
  • Beizadeaua cu BMW care a omorât doi oameni visează să se întoarcă în Olanda
  • Dosarul beizadelei. Doi şoferi cercetaţi pentru ucidere din culpă
  • Şmecheraşul beat, care a omorât doi oameni cu BMW-ul, riscă 15 ani de puşcărie, dacă s-a şi drogat