Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident mortal de muncă la Constanța. Căzut în gol de la 50 de metri
Accident mortal de muncă la Constanța. Căzut în gol de la 50 de metri

Accident mortal de muncă la Constanța. Căzut în gol de la 50 de metri

Un bărbat, de 49 de ani, din județul Ilfov, și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de 50 de metri de pe un pilon de transmisie aflat în incinta stației transmisiuni Constanța a Societății Naționale Radiocomunicații. Accidentul de muncă este investigat de inspectorii ITM Constanța.

Tragedia a avut loc, în jurul orei 15:00, pe strada Viforului din Constanța. Bărbatul, de 49 de ani, venise împreună cu doi colegi de la București să facă verificări tehnice. El s-ar fi urcat pe pilonul de transmisie, care are o înălțime de 100 de metri. Când a ajuns pe prima platformă a releului, la 50 de metri înălțime, s-a prăbușit în gol, deși purta echipament de protecție.

     

Două echipaje medicale, cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD B, pompieri și polițiști,au ajuns rapid la fața locului. După aplicarea protocolului de resuscitare, de aproape o oră, tehnicianul fost declarat decedat. Un inspector de la ITM Constanța a fost trimis la locul accidentului de muncă pentru a stabili împrejurările în care omul și-a pierdut viața.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.