UPDATE. Tragedia din localitatea Mihai Viteazu a fost provocată de un şofer care, se pare, a aţipit la volan. Iulian Gegiu, conducea un Espero dinspre Tulcea către Constanţa. În maşina se mai aflau soţia şi fiul lor de 16 ani. La un moment dat, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o Dacia 1300.
În autoturismul condus regulamentar de poliţistul Ion Irimia, în vîrstă de 42 de ani, se mai aflau trei adulţi şi trei copii. În urma impactului, pe lângă poliţist a murit şi cumnata acestuia, aflată pe bancheta din spate.
Din cele constatate până acum, se pare că poliţistul şi alţi prieteni, aflaţi în două autoturisme care îl urmau, plecau de la Mare către munte, unde trebuia să îşi continuie concediul. Din nefericire, omul legii şi cumnata lui nu au scăpat cu viaţă. Şase ambulanţe şi două echipaje SMURD au ajuns la faţa locului. Ceilalţi opt ocupanţi ai maşinilor lovite au fost transportaţi la spital în stare gravă. 
Din cauza accidentului, circulaţia a fost blocată pe DN 22 C timp de trei ore iar traficul a fost deviat pe un drum de pământ.
Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din pricina unui accident grav în care două autoturisme au fost implicate în jurul orei 13.40, circulaţia auto pe DN22 este la această oră blocată în ambele sensuri în zona localităţii constănţene Mihai Viteazul.
Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, două persoane au decedat, iar alte opt au fost rănite. "Autoturismele s-au ciocnit frontal. Într-unul dintre ele se aflau trei persoane iar în celălalt şapte. Două persoane au decedat iar cinci sunt grav rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Constanţa.
Cauza probabilă a producerii accidentului este efectuarea unei depăşiri neregulamentare de către şoferul unuia dintre autoturisme.