Accident de muncă pe centura Caransebeşului

Accident de muncă pe centura Caransebeşului

Un bucureştean în vârstă de 49 de ani, angajat pe şantierul centurii Caransebeşului, a ajus în stare critică, la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma unui accident de muncă.

Potrivit informaţiilor furnizate de firma SC Copisa Constructora Pirenaica SA, care a câştigat licitaţia de execuţie a şoselei de centură, Daniel Nicola, şeful şantieruluI Terasamente, a fost acroşat de cupa unui excavator.

"Făceau o excavaţie în zona centurii de ocolire, victima supraveghea activitatea de excavare. Din ceea ce ni s-a comunicat, se pare că a fost acroşat de cupa excavatorului şi împins într-o groapă de 1,7 metri adâncime, unde a căzut destul de rău", a declarat Ştefan Bala, directorul adjunct de la ITM Caraş Severin. Deşi accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, poliţia nu a fost informată cu privire la acest incident.

Diagnostic grav

Ne puteți urmări și pe Google News

Victima a fost transportată imediat la spitalul municipal Caransebeş, unde a fost înregistrat ca accident de muncă, iar azi dimineaţă a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Bărbatul a fost operat de neurochiruri şi este diagnosticat cu şoc spinal, traumatism vertebro – medular şi o fractură de coloană medulară: Medicii spun că pacientul nu îşi poate mişca picioarele şi are şi insufienţă respiratorie acută şi circulatorie. Recuperarea ar putea dura câteva luni.