Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident de muncă pe centura Caransebeşului
Accident de muncă pe centura Caransebeşului

Accident de muncă pe centura Caransebeşului

Un bucureştean în vârstă de 49 de ani, angajat pe şantierul centurii Caransebeşului, a ajus în stare critică, la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma unui accident de muncă.

Potrivit informaţiilor furnizate de firma SC Copisa Constructora Pirenaica SA, care a câştigat licitaţia de execuţie a şoselei de centură, Daniel Nicola, şeful şantieruluI Terasamente, a fost acroşat de cupa unui excavator.

"Făceau o excavaţie în zona centurii de ocolire, victima supraveghea activitatea de excavare. Din ceea ce ni s-a comunicat, se pare că a fost acroşat de cupa excavatorului şi împins într-o groapă de 1,7 metri adâncime, unde a căzut destul de rău", a declarat Ştefan Bala, directorul adjunct de la ITM Caraş Severin.
Deşi accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, poliţia nu a fost informată cu privire la acest incident.

Diagnostic grav

Victima a fost transportată imediat la spitalul municipal Caransebeş, unde a fost înregistrat ca accident de muncă, iar azi dimineaţă a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara.
Bărbatul a fost operat de neurochiruri şi este diagnosticat cu şoc spinal, traumatism vertebro – medular şi o fractură de coloană medulară: Medicii spun că pacientul nu îşi poate mişca picioarele şi are şi insufienţă respiratorie acută şi circulatorie. Recuperarea ar putea dura câteva luni.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News