Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cumplit în Capitală. Maşina lui Cătălin Botezatu e făcută praf
Accident cumplit în Capitală. Maşina lui Cătălin Botezatu e făcută praf

Accident cumplit în Capitală. Maşina lui Cătălin Botezatu e făcută praf

În urmă cu puţin timp au apărut pe Internet imagini cu maşina cunoscutului designer Cătălin Botezatu, care a fost implicată într-un accident teribil, în Capitală.

Deocamdată, nu se știe dacă Bote era în interiorul autoturismului

Din imaginile postate pe Facebook se poate observa că bolidul de lux al designerului a fost serios avariat în urma impactului puternic. Până la ora redactării acestei știri, nu se cunoaște dacă Bote se afla în interiorul autoturismului în timpul producerii accidentului.

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele în ultima perioadă

„Într-adevăr, în ultima perioadă, am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, s-a confesat recent Cătălin Botezatu, potrivit stirimondene.fanatik.ro