Evenimentul Zilei > Actualitate > ABUZ la Hollywood! o MARE actriţă, AGRESATĂ sexual de PITICII din film
ABUZ la Hollywood! o MARE actriţă, AGRESATĂ sexual de PITICII din film

ABUZ la Hollywood! o MARE actriţă, AGRESATĂ sexual de PITICII din film

Hollywood se confruntă cu o serie de mărturisiri în care sunt scoase la suprafaţă abuzurile de care actorii, în special personajele feminine, sunt supuse unor fapte traumatizante.

Unul dintre cazuri este cel al lui Judy Garland, una dintre divele din Epoca de Aur a Hollywood-ului. Aceasta s-a confruntat cu situaţii incredibile în timpul turnării celebrei pelicule Vrăjitorul din Oz, unde a deţinut rolul principal – Dorothy.

Judy Garland avea 17 ani când a interpretat, în 1939, rolul Micuţei Dorothy, în Vrăjitorul din Oz. "Piticii" din film i-au făcut actriţei viaţa un calvar în timpul filmărilor. Mărturisirea a fost făcută de primul soţ al artistei, Sid Luft, în cartea "Eu și Judy: Viața mea cu Judy Garland".

"Piticii credeau că pot scăpa cu orice, pentru că erau atât de mici. Îi făceau lui Judy viața un calvar pe platou, punându-i mâinile pe sub rochie. Bărbații aveau peste 40 de ani”, povestea Sid în cartea sa.

Mai mult decât atât, însăşi Judy Garland se plângea de comportamentul deviant al piticilor. "Erau niște bețivi. Se îmbătau în fiecare noapte și polițiștii obișnuiau să-i pescuiască în plase de prins fluturi", spunea actriţa, conform România TV.

Evenimentele au fost confirmate şi de producătorul filmului, Mervyn LeRoy: "Făceau orgii în hotel și trebuia să trimitem polițiști pe fiecare etaj. Trebuia să îi supraveghezi tot timpul. La un moment dat, unul dintre actorii pitici trebuia să vină pe platou, și a dispărut. Apoi am auzit un pânset din baia bărbaților. Se îmbătase în timpul prânzului, căzuse în toaletă și nu putea ieși".

Judy Garland a murit în 1969, la vârsta de 47 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.