Învăţătorul apare în imaginile făcute publice chiar de el jucându-se  cu o banană, pozând în iipostaze vizibil cu tentă sexuală. Fostul director, Miron Chişamera susţine că imaginile sunt foarte vechi. Adevărat sau nu, cert este că imaginile au fost văzute de sute de localnici din Berleşti, printre care se numără şi elevii de ai săi.

Localnicii din comuna au fost surprinşi de gesturile directorului şcolii. Un fost profesor de al său îl deschiar ca pe o persoană retrasă, timidă chiar.

„Este un lucru nepotrivit pentru un cadru didactic. Sunt nişte gesturi obscene. Am rămas surprins, pentru că l-am avut elev. Îl ştiam ca pe un băiat retras. Nu ştiu ce e cu el de a postat aşa ceva. Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Nu este ceva normal pentru un cadru didactic care se ocupă cu educarea copiilor. La nivel de comună, suntem toţi prieteni pe Facebook. În cadrul colectivului, era un tip ruşinos. Toţi am fost surprinşi de gestul lui“, spune Paschia, citat de adevarul.ro.

După discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Miron Chişamera şi-a dat vineri demisia din funcţia de director. Va rămâne totuşi învăţător la Şcoala Gimnazială din Lihuleşti. „Din cauza pozelor apărute în presă, am luat decizia să îmi dau demisia din funcţia de director al şcolii. Acele poze au fost făcute cu opt-nouă ani în urmă, cred, şi erau făcute la o petrecere privată. Au fost găsite pe Facebook, pe profilul meu. Sunt ale mele. Nu le-am mai verificat şi nu m-am gândit că cineva poate să-mi facă rău pentru nişte poze. Vreau să-mi cer scuze. Sunt titular în învăţământ din anul 2008 cu nota 9,10”, a spus Chişamera, care face parte şi din corpul experţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean.