Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost prins pedofilul care a violat o fetițăde 5 ani în curtea creșei
A fost prins pedofilul care a violat o fetițăde 5 ani în curtea creșei

A fost prins pedofilul care a violat o fetițăde 5 ani în curtea creșei

Un bărbat de 30 de ani a fost închis după ce s-a dovedit că a violat o fetiță de cinci ani, în curtea grădiniței. Individul a fost prins la patru zile de la comiterea faptei.

Bruta a atras-o pe fetiță în curte și a pus-o să îi facă sex oral, profitând de incocența ei.  ”În data de 2 septembrie 2017, în jurul orei 14.00, pe raza localității Peciu Nou, în apropierea blocurilor 484, în curtea fostei creșe din localitate, inculpatul Vetișan Andrei Nicolae ar fi întreținut cu o persoană vătămată minoră (în vârstă de 5 ani) acte sexuale orale, fără ca aceasta să poată înțelege semnificația actelor la care este supusă și fără a exista un consimțământ valabil din partea sa”, arată reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de  Vetișan Andrei Nicolae sub aspectul infracțiunii de viol. Miercuri, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi a stabilirii răspunderii penale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: