VESTE ŞOC: Cel care l-a omorât pe fermierul sfâşiat de animale era militar

VESTE ŞOC: Cel care l-a omorât pe fermierul sfâşiat de animale era militar

Poliţiştii rutieri l-au identificat şi depistat pe şoferul autoturismului care a lovit mortal un bărbat, pe DJ381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor. Este vorba de un tânăr, de 27 de ani, din Medgidia, care, în urmă cu două nopţi, a dat cu maşina peste ferimerul Sarali Varol şi l-a abandonat pe câmp unde a fost sfâşiat de animale.

UPDATE Autorul accidentului era militar. Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că autorul, caporalul Aihan Menasan era încadrat la o unitate militară din judeţul Constanţa. În urma evenimentului de ieri noapte, el a fost trecut în rezervă, prin demisie, în urma cererii adresate de acesta comandantului unităţii. Fostul militar este cercetat penal pentru producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa Sarali Varol, un fermier de 45 de ani, din Valea Dacilor. Trupul acestuia a fost găsit la circa zece ore după ce a fost lovit de maşină pe un câmp de lângă şosea, sfâşiat de animale.

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, ieri, despre existenţa cadavrului. Trupul neînsufleţit al omului care avea urme vizibile de muşcături a fost găsit la aproximativ 3 metri în afara Drumului Judeţean 381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor, dinspre Medgidia. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că trupul sfâşiat aparţine unui crescător de animale, Sarali Varol, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. În urma investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii rutieri au identificat şi depistat şoferul autoturismului implicat în accident. Tânărul şofer este din Medgidia. El a povestit poliţiştilor că nu l-a observat pe omul care circula pe marginea drumului. Autorul accidentului a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.

Ne puteți urmări și pe Google News