Evenimentul Zilei > Sport > A dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de fotbalistul Marco Boriello
A dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de fotbalistul Marco Boriello

A dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de fotbalistul Marco Boriello

Fotbalistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre influența actualei iubite.

Printre relațiile celebre pe care le-a avut în ultimii ani Mădălina Ghenea (31 de ani) poate fi enumerată și cea în care s-a implicat alături de Marco Boriello (38 de ani). Însă, cei doi nu au rămas prea mult împreună și fiecare și-a văzut de drum. Fostul atacant, cunoscut la un crai în Peninsulă a avut și alte partenere, iar în prezent este alături de Sofia Resing, model și antreprenor brazilian.

Întrebat despre actuala iubită și ce l-a determinat să intre în această relație, fostul atacant a afirmat că sud-americanca l-a făcut să își schimbă concencepția despre viață. Ceea ce partenerele din trecut nu au reușit.

„Nimeni n-a reuşit să mă distragă de la fotbal. Ani de zile m-am gândit doar la cariera mea şi la distracţie. Acum încep să-mi doresc o parteneră stabilă şi mulţi copii”, a afirmat Boriello. El s-a retras din activitate anul trecut, după ce a trecut de-a lungul carierei pe la echipe ca AC Milan, Sampdoria, Juventus, Genoa, West Ham United, Atalanta, Cagliari sau SPAL. Ultima dată a îmbrăcat tricoul echipei spaniole UD Ibiza. În echipa națională a Italiei a evoluat de 7 ori, dar nu a reușit să puncteze.

Recent, Mădălina Ghenea a explicat pe rețelele de socializare de ce nu s-a căsătorit, deși a avut parte de relații cu bărbați celebri și borgați.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați.

Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, a spus românca.