Evenimentul Zilei > Monden > La 22 de ani, Mirela Vaida era sedusă de acest bărbat. Ce poveste a fost! Dezvăluiri
La 22 de ani, Mirela Vaida era sedusă de acest bărbat. Ce poveste a fost! Dezvăluiri

La 22 de ani, Mirela Vaida era sedusă de acest bărbat. Ce poveste a fost! Dezvăluiri

Înainte de a debuta în televiziune, Mirela Vaida (Boureanu înainte de căsătorie) a cunoscut succesul în industria muzicală din România.

În 2003, cea care în prezent este moderatoarea emisiunii Acces direct (Antena 1), se zbătea să reuşească în muzică şi eforturile i-au fost răsplătite. Conform propriilor spuse, charismatica moldoveancă îşi cam pierduse speranţa că va avea un cuvânt de spus în muzica acelor ani.

Totuşi, la un moment dat i s-a ivit oportunitatea de a cânta în trupa Ho-Ra. Atunci, Mirela era o tânără frumoasă şi ambiţioasă din Iaşi care participase fără prea mare succes la câteva festivaluri. Ea s-a înscris la o preselecţie organizată de cei care se ocupau de trupa Ho-Ra şi care căutau o noua membră în locul Rocsanei Marcu, atrasă de un proiect în televiziune.

A fost cu noroc! Managerii trupei au intuit potenţialul pe care îl avea Mirela. Şi cum ea se potrivea cu celelalte soliste, a început aventura în trupa Ho-Ra.

Ulterior, ea a cântat şi în trupa D’Or, în care interpreta tot melodii cu accente folclorice, la fel cum făcea şi în trupa Ho-Ra.

De altfel, acest proiect muzical a beneficiat atunci şi de un videoclip foarte apreciat la vremea respectivă şi în care vedeta a intrat perfect în pielea personajului.

Nu peste mult de la lansarea piesei în care Mirela dansa şi cânta cu multă pasiune a urmat debutul ei în televiziune. Se întâmpla în 2004.

Videoclipul piesei „La vânătoare”:

Aşadar, actriţa şi cântăreaţa apărea la tv pentru prima dată în calitate de moderator, într-un matinal, alături de Cosmin Seleși.

Apărea la tv având un rol important, pentru că ea cunoscuse deja fiorul generat de apariţia pe micile ecrane la un post local din Iaşi.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie.

Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal.

Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a mărturisit Mirela Vaida mai târziu.

sursa: a1.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: