Fanii cunoscutului serial îl pot urmări acum şi la Diva Universal. Recompensat cu numeroase Premii Emmy, "Anatomia lui Grey" se laudă şi cu două Globuri de aur (unul pentru Sandra Oh – Cea mai bună actriţă în rol secundar şi altul pentru Cel mai bun serial dramă).

Spitalul Grace are cel mai dificil program de rezidenţiat în chirurgie, dar este considerat o "bază" de pregătire excepţională pentru noii recruţi ai sistemului medical.

Până de curând, Meredith Grey (Ellen Pompeo), Izzie Stevens (Katherine Heigl), George O’Malley (T.R. Knight), Alex Karev (Justin Chambers) şi Christina Yang (Sandra Oh) au fost studenţi. Astăzi sunt doctori şi dacă vor "supravieţui" celor şapte ani de calvar de la Grace, vor deveni chirurgi.

Pe lângă provocările profesionale, grupul va avea de-a face cu iubiţi geloşi şi părinţi bolnavi, nopţi în oraş şi crize sociale, trebuind să se bazeze unul pe celălalt.

Cei cinci încearcă să formeze prietenii în acest mediu stresant şi competitiv, dar nu e uşor fiind coordonaţi de o echipă de medici determinaţi să-i transforme în chirurgi excepţionali sau să-i "distrugă": Miranda "Nazista" Bailey, Derek Shepherd (Patrick Dempsey), Preston Burke (Isaiah Washington) şi şeful secţiei de chirurgie Richard Webber.

În spatele cortinei

Înainte să primească rolul seducătorului Derek Shepherd, Patrick Dempsey a participat la audiţii la "Dr. House", sperând să devină dr. Chase. Serialul, care a avut premiera în SUA în 2005, a ajuns la al optulea sezon şi, deşi a cunoscut un succes extraordinar atât la public, cât şi critici, nu au lipsit problemele. Astfel, în 2006, Isaiah Washington a fost demis din cauza unei altercaţii pe platoul de filmare.

În 2008, Brooke Smith a părăsit distribuţia pentru că nu era compatibilă cu personajul ei, în 2009 s-a renunţat la T.R. Knight pentru că personajul său nu a evoluat, iar în 2010 Katherine Heigl a renunţat la rol pentru a se dedica familiei.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tp__yubJnbk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>