Spărgătorul de bănci Jack Foley (George Clooney) are trecute în dosar mai multe jafuri decât orice alt hoţ din arhivele FBI. Remarcabil este faptul că n-a folosit niciodată vreo armă. Acum, după douăzeci de ani de "meserie", Jack se află într-o închisoare de securitate medie, în Florida, contemplând perspectiva de a petrece următorii 30 de ani în acelaşi loc. Şi cum viitorul acesta nu-l încântă, plănuieşte o dublă lovitură: evadarea şi cel mai important jaf din "cariera" sa.

Karen Sisco (Jennifer Lopez) este un şerif federal, care provine dintr-o familie cu tradiţie. Ajungând întâmplător la închisoare chiar în timpul evadării, ea încearcă să-l oprească pe Jack, însă este dezarmată de prietenul acestuia, Buddy (Ving Rhames). Neştiind ce să facă cu tânăra poliţistă, cei doi o iau cu ei, ca ostatic. În scurt timp, între Jack şi Karen se înfiripează o relaţie aparte. Dar pentru poliţistă datoria este mai presus de orice. Ea reuşeşte să evadeze şi primeşte misiunea de a face parte din echipa care îl vânează pe Jack de-a lungul şi de-a latul Americii.

21.00 – TV 1000

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/A_GOrRyhABg?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>