GHID PRACTIC: Cinci lucruri picante ce reaprind viaţa sexuală

GHID PRACTIC: Cinci lucruri picante ce reaprind viaţa sexuală

Toate cuplurile care stau mai multă vreme împreună ajung să se plictisească de felul în care fac dragoste. Din când în când este nevoie de un nou impuls, de câteva idei simple care pot revigora viaţa sexuală a ambilor parteneri.

În orice relaţie de lungă durată intervine la un moment dat plictiseala. Chiar dacă la început credeai că nu te vei sătura niciodată de sexul cu partenerul sau partenera pe care o iubeşti, iată că a venit şi momentul în care totul în dormitor a devenit banal. În continuare, vă dăm cinci idei pe care sexologii le recomandă cuplurilor care au nevoie de un restart în viaţa lor intimă. 1. Îmbracă-te altfel sau...dezbracă-te Pentru a reaprinde scânteia în pat, este nevoie de elemenete noi. Noutatea este soluţia pentru a scăpa de banalitate şi rutină. Totuşi, lucrurile noi pe care le poţi adăuga în dormitor sunt destul de simple, cum ar fi hainele. Pentru a stârni interesul celuilalt, ai putea să apari în dormitor îmbrăcat într-un anume fel, poate chiar costumat sau, din contră, să îl surprinzi pe celălalt apărând complet dezbrăcat.

2. Faceţi lucruri împreună şi în afara dormitorului

Din cauza vieţii tot mai aglomerate, multe cupluri, după câţiva ani de relaţie, se plâng că nu prea mai au timp de alte lucruri, în afara muncii. Este foarte important ca undeva în programul încărcat al vieţii cotidiene să găsiţi timp pentru voi. Să faceţi lucruri mărunte, pe care nu vă obligă nimeni să le faceţi, ci să le faceţi pentru simpla lor plăcere. De exemplu, mergeţi împreună la o sală de înot din oraşul vostru sau dacă nu, măcar la un film sau o simplă ieşire la restaurant. Vă va face să vă priviţi unul pe celălalt cu alţi ochi. 3. Faceţi dragoste la telefon

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu trebuie să fie neaparat o conversaţie la telefon. Este suficient să vă trimiteţi câteva mesaje mai deocheate astfel încât să vă stârnească simţurile şi imaginaţia, iar revederea după o zi de muncă sau după o perioadă în care aţi fost nevoiţi să staţi departe unul de altul să fie incendiară şi să se lase cu o partidă de sex reuşită.

4. În fiecare săptămână adaugă ceva special în dormitor

Pregăteşte o sticlă de vin aproape de pat într-o seară, în altă zi puteţi cumpăra aşternuturi noi care să dea un aer proaspăt locului în care faceţi dragoste, adăugaţi din când în când un masaj cu ulei de corp sau aşezaţi o floare pe pat pe care celălalt să o descopere. Toate aceste mici gesturi fac ca viaţa intimă să nu pară o rutină.

5. Atenţie la lenjeria intimă

Dacă ne luăm după vânzările pe care le fac magazinele de lenjerie intimă, în luna decembrie se vând cele mai multe perechi de chiloţi de culoare roşie. Este vorba, desigur, despre lenjeria intimă pe care cei mai mulţi bărbaţi o cumpără pentru a o face cadou soţiilor sau prietenelor. Ei aleg de cele mai multe ori o lenjerie care le pare lor sexy. Studiile au arătat că multe dintre femei poartă lenjeria intimă primită cadou pentru că nu vor să îşi dezamăgească partenerii. Uneori lenjeria intimă nu e cel mai indicat cadou pe care l-ai putea face.