Evenimentul Zilei > Politica > Poliţistul Alb a amendat sute de şoferi pentru a umfla conturile soţiei
Poliţistul Alb a amendat sute de şoferi pentru a umfla conturile soţiei

Poliţistul Alb a amendat sute de şoferi pentru a umfla conturile soţiei

Un agent de Poliţie din Aleşd, judeţul Bihor, dădea fără motiv şi o sută de sancţiuni pe lună. El este acuzat de procurori de uz de fals.

Florin Alb, agentul şef principal de la Poliţia Rurală Aleşd, pândea şoferii pentru a-i amenda fără motiv, potrivit anchetatorilor. Contravenţiile erau plătite doar la Primăria din comuna Borod. Mai departe, banii s-ar fi întors în familia poliţistului, Primăria având contracte cu o firmă de construcţii controlată de soţia lui Florin Alb, Căbeşteana Com SRL.
Nu dădea decât amenzi rutiere
Agentul Alb opera doar pe DN1, pe segmentul de drum dintre Aleşd şi Piatra Craiului. El stătea la pândă în zona comunei Borod, unde locuieşte şi unde are un motel, "Pietricica".
Unul dintre şoferii amendaţi este Gheorghe Marta. "M-a întrebat dacă am bani pentru că, indiferent ce s-a întâmplat, fără amendă nu scap", a explicat acesta.
Florin Alb neagă acuzaţiile împotriva sa. "Este un dosar fabricat, mai mult nu am ce să vă spun", a declarat el pentru ebihoreanul.ro. Procurorii de la Parchetul Bihor l-au trimis în judecată pentru uz de fals. Până la un verdict final, a fost suspendat, ceea ce înseamnă că nu va mai putea vâna şoferi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: