BOMBA MONDENĂ A ANULUI. Zsolt Csergo: "Nicoleta e singura femeie din viaţa mea!". Nicoleta Luciu: "Îmi doresc să fim în continuare o familie"

BOMBA MONDENĂ A ANULUI. Zsolt Csergo: "Nicoleta e singura femeie din viaţa mea!". Nicoleta Luciu: "Îmi doresc să fim în continuare o familie"

Nicoleta Luciu a trăit două zile de coşmar, după ce a văzut fotografiile şi filmuleţele făcute de paparazzi în Croaţia. Soţul ei, împreună cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen şi cu încă un bărbat au fost surprinşi pe iahtul lui Zsolt, în Croaţia. Zsolt şi Kinga, despre care s-a spus că i-ar fi amantă, păreau foarte apropiaţi.

Miercuri seara, Zsolt s-a întors din Suedia şi a mers direct acasă la naşii lui de cununie, Marina şi Peter L. Imre, unde se afla şi Nicoleta.

"Îmi doresc să fim în continuare o familie. Cei patru copii ai noştri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste şi ni i-am dorit enorm. Ei vor avea întotdeauna o mamă şi un tată care le vor fi alături. În ceea ce priveşte relaţia dintre mine şi Zsolt, sunt decizii de luat. Dacă le voi lua azi, mâine, peste şase luni sau peste un an este doar problema mea şi a lui Zsolt. Ne priveşte doar pe noi doi, nu toată presa", a declarat Nicoleta Luciu, pentru click.ro.

Primele cuvinte pe care Zsolt Csergo i le-a spus Nicoletei Luciu au fost: "iubita mea, iartă-mă că te-am făcut să suferi. Înţeleg cât e de greu să treci printr-o asemenea situaţie".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relaţia noastră şi de cei patru copii pe care ni i-am dorit atât de mult. Pentru nimic în lume nu merită să stricăm asta! Am vorbit toată noaptea, şi la naşii noştri, şi după ce am ajuns acasă. E normal, într-o căsnicie, să discuţi până lămureşti situaţia. Mie îmi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat şi pentru durerea pe care i-am provocat-o soţiei mele. A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfârşit cu o beţie, iar la beţie oamenii fac uneori lucruri regretabile", a declarat Csergo pentru click.ro.

Zsolt susţine că i-a jurat Nicoletei că nu se va mai întâmpla niciodată aşa ceva: "I-am spus şi azi-noapte, aşa cum i-am spus de când ne cunoaştem, că doar pe ea o iubesc şi că o s-o iubesc toată viaţa. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viaţa mea nu mai există o altă femeie." CITIŢI ŞI:

  • Cum poate o femeie frumoasă cu tripleţi să îşi transforme bărbatul în fiară. Faţa ascunsă a soţului Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo. Părerea psihologului
  • IRONIA SORŢII. Nicoleta Luciu, ajutată să slăbească de femeia care îi dă acum bătăi de cap
  • REACŢIA HALUCINANTĂ a tatălui Nicoletei Luciu după ce aceasta a fost înşelată
  • BOMBA MONDENĂ A ANULUI. Naşul Peter Imre, despre divorţul Nicoletei Luciu: "Dacă l-ar fi prins, îl bătea pe Zsolt"
  • Prima declaraţie a Nicoletei Luciu, ce decizie a luat în privinţa divorţului
  • BOMBA MONDENĂ A ANULUI. Nicoleta Luciu, înşelată dar sigură pe ea: "Ştiu ce bărbat am lângă mine". Zsolt Csergo o sărută şi-apoi O LOVEŞTE pe amantă