Evenimentul Zilei > Actualitate > Ziua era „protestatară” în Piața Victoriei și noaptea făcea videochat deșucheat
Ziua era „protestatară” în Piața Victoriei și noaptea făcea videochat deșucheat

Ziua era „protestatară” în Piața Victoriei și noaptea făcea videochat deșucheat

Uneori, e bine să purtăm mască. Chiar când nu e absolut necesară. Sunt șanse reduse să te recunoască lumea care te știe pe siteurile pentru adulți.

Astfel, eviți să ți se spună că ești ipocrită când vorbești despre familia tradițională, credință, valori creștine, troițe, sau bunul Dumnezeu

Un necaz de genul ăsta a pățit Oana Lovin, una dintre cele mai vocale participante la protestele recente din Piața Victoriei, informează colegii de la site-ul podul.ro.

Mai exact, este vorba despre domnișoara care a adus un mănunchi de sparanghel în fața Guvernului, în semn de protest pentru restricțiile impuse de autorități care ar fi făcut însă excepție pentru lucrătorii tocmiți să adune sparanghel pe pământ nemțesc în plină pandemie.

„Mai mulți bărbați care o știu pe domnișoara Lovin de pe site-ul camwhoresbay.com, un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale dereglaților, pardon bărbaților, – au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin”, au scris colegii de la podul.ro.

„Pentru că tot a fost ieri ziua internațională a familiei, m-am gândit să vorbim puțin despre familia tradițională românească care e într-o stare de degradare și m-am tot întrebat de ce”, spune Oana Lovin pios, plescăind și pocnind din degete, într-o filmare realizată în interiorul troiței din satul bunicilor, bulversându-și complet publicul care o admira pe videochat.

„Nu pune nimeni în discuție dreptul videochatistelor, damelor de companie sau chiar al fetelor de pe șoseaua de centură de a protesta și de a se exprima liber. Problema apare când dau lecții de morală, critică apucături pe care ele însele le practică sau când, din motive de informare superficială pentru că nopțile sunt nedormite și trudite pentru pâinea de toate zilele, aceste cetățene egale în drepturi cu restul cetățenelor incită poporul să nu poarte mască, să se pupe și îmbrățișeze în plină epidemie de SARS-Cov-2. Comit practic ce autoritățile considerau până în urmă cu câteva zile «zădărnicirea combaterii bolilor» – articol din Codul Penal, de altfel – amendând și întocmind dosare penale în acest sens”. Au mai comentat ziariștii de la podul.ro.