Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița și Viorel au ajuns într-un punct critic. Au apelat la un duhovnic
Vulpița și Viorel au ajuns într-un punct critic. Au apelat la un duhovnic

Vulpița și Viorel au ajuns într-un punct critic. Au apelat la un duhovnic

Între cei doi soți Stagaru certurile nu mai contenesc, indiferent cine ar încerca să-i împace. Chiar și un duhovnic a venit la ei acasă pentru a-i aduce pe calea cea bună.

Totul a început de când Veronica a luat decizia de a scoate o piesă alături de Raffaelo.

Viorel a fost deranjat de acest lucru, dar ce l-a supărat cel mai tare a fost că Vulpița a îmbrăcat, fără știrea lui, o rochie de mireasă.

„El e supărat că m-am îmbrăcat în rochie de mireasă în videoclipul meu”, a zis Vulpița. Întrebat de ce nu a fost de acord de către duhovnic, Viorel a fost mai sincer ca niciodată.

„Păi dacă îmi spunea de la început, știam și eu. Mie nu-mi place. Nu mi-a convenit și dacă faci ceva, asta cu rochia de mireasă trebuia exclusă. Ajunge o singură dată când s-a îmbrăcat”, a zis el.

„Dacă te văd și eu în costum de mire, tu ce spui?”, a reacționat imediat Vulpița. Viorel este supărat pe faptul că soția lui nu i-a cerut acordul pentru a face piesa cu Raffaelo și mai ales, pentru a se îmbrăca în rochie de mireasă. În continuare, Veronica susține că era o surpriză pentru soțul ei.

„Eu i-am spus, dacă am văzut exact, a fost de acord. Gata, pace! Și gestul cel mai urât, că le-am cerut și eu să văd ce au semnat pe contract, să văd exact ce scrie, cum scrie, nu a vrut să-mi arate nimic. Nici Veronica nu mi-a zis ce a semnat! Eu vreau să comunic cu ea și ea nu vrea”, a zis Viorel.

În același timp, soțul Vulpiței este dezamăgit de felul în care Veronica a vorbit cu mama lui.

„În ce fel a înjurat atunci, asta se întoarce”, a spus Viorel, potrivit spynews.ro