Voiculescu si-a "maritat" sefa Loteriei intr-o conferinta de presa

Voiculescu si-a "maritat" sefa Loteriei intr-o conferinta de presa

Conferinta de presa de ieri de la Mangalia a Partidului Conservator s-a incheiat cu o cerere in casatorie.

Ion Minca, seful filialei locale a PC, a cerut-o de sotie pe Liliana Ghervasuc, membru in Consiliul National al Partidului si sefa Loteriei Romane.

„O iubesc pe Liliana”

Dan Voiculescu i-a convocat ieri pe liderii locali ai PC Constanta pentru a discuta stadiul pregatirilor pentru alegerile europarlamentare.

Ne puteți urmări și pe Google News

La finalul conferintei de presa, Ion Minca s-a ridicat in picioare si „cu riscul de a fi dat afara din partid”, dupa cum a declarat, i-a cerut mana Lilianei Ghervasuc. Cererea a venit insotita de un inel si un buchetel de flori.

Liliana Ghervasuc a raspuns ca „se mai gandeste” la propunerea de casatorie, dar ceilalti lideri locali ai PC au trecut imediat la felicitarile de rigoare.

„Da, este adevarat, i-am cerut mana in mod oficial, pentru ca o iubesc pe Liliana. Sunt sigur ca ea va spune „da”. Dupa toate probabilitatile, vom face nunta aici, la Mangalia”, a declarat Ion Minca.

„Sunt foarte fericita si nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea viitorului meu sot. In acest moment am un superb inel pe deget si cred ca atacurile aparute in ultima vreme in presa au grabit decizia lui de a ma cere in casatorie”, ne-a declarat sefa Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc.

Aceasta a precizat ca nunta va avea loc fie in septembrie, la mare, in cazul in care saptamanile urmatoare se va castiga marele premiu la Loto, fie in noiembrie.

Presedintele PC Dan Voiculescu a spus la randul lui ca le-ar putea fi chiar nas de cununie: „Am mai auzit de relatia lor si era si de dorit sa se intample asa ceva. Ma mai gandesc daca sa le fiu nas”.

Ion Minca a fost, ani intregi, membru PRM, dar in acest an a devenit lider al PC Mangalia. Minca are 53 de ani, este administrator al Hotelului Prahova din Saturn si are o fata.