Viscolul a închis accesul spre Dobrogea

Viscolul a închis accesul spre Dobrogea

Dobrogea este practic izolată de restul ţării după ce din cauza viscolului şi a nămeţilor autorităţile centrale au decis închiderea tuturor drumurilor naţionale limitrofe ( DN2A, DN3A, DN22A) şi a Autostrăzii Soarelui. Asta deşi în judeţul Constanţa plouă torenţial, temperaturile sunt pozitive şi niciun drum naţional sau judeţean nu este închis.

Şeful Comandamentului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, prefectul Caludiu Palaz recomandă şoferilor ca “în această noapte şi în cursul zilei de mâine să nu părăsească judeţul pentru că nu au cum să ajungă la destinaţie şi riscă să rămână blocaţi pe drum".

Nici în judeţul Tulcea nu ninge însă DN22A Tulcea-Bucureşti este blocat din cauza unui tir încărcat cu grâu care a derapat în curba de la Topologu şi s-a pus de-a curmezişul şoselei. Echipajele ISU Tulcea sunt la faţa locului şi încearcă să tragă tirul în afara carosabilului .

“Nu ştiu ce a fost în mintea şoferului ,putea să tragă la un motel din apropiere pentru că oricum, dincolo de Dunăre, drumul este blocat", a declarat ptr EVZ prefectul de Tulcea Vasile Gudu.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Trimiteţi imagini foto şi video cu prima ninsoare serioasă din această iarnă pe online[at]evz.ro.

CITIŢI ŞI:

  • COD PORTOCALIU. Sud-estul ţării, sub nămeţi: A1 şi A2, blocate. Alte 37 de drumuri naţionale sunt închise. Nimeni nu intră şi iese din Capitală
  • Curse anulate şi restricţionate pe aeroporturi. Care este situaţia în acest moment
  • Codul portocaliu de viscol puternic, valabil şi azi. Care sunt judeţele afectate
  • După ninsoare, urmează frig de crapă pietrele
  • Cum să circuli în siguranţă pe ninsoare şi viscol