Evenimentul Zilei > Sport > VIDEO uluitor! I-a mutat nasul din loc cu un genunchi! Rezistență inumană în MMA
VIDEO uluitor! I-a mutat nasul din loc cu un genunchi! Rezistență inumană în MMA

VIDEO uluitor! I-a mutat nasul din loc cu un genunchi! Rezistență inumană în MMA

Scene incredibile s-au întâmplat în această dimineață în Uruguay, acolo unde a fost organizat ultimul eveniment UFC, după ce Mike Perry, un luptător american, a reușit să termine meciul cu Vicente Luque chiar dacă adversarul îi distrusese pur și simplu nasul cu un genunchi pe finalul ultimei runde.

Mike Perry este un fost boxer care s-a apucat de MMA pentru a deveni campion mondial, dar momentan constanta din cariera sa este popularitatea care i-a construit un statut de idol chiar și fără a fi cel mai bun luptător din lume. Alternând victoriile cu înfrângerile, Perry s-a dovedit a fi o atracție datorită spectaculozității stilului său.

Asta s-a demonstrat și în Montevideo, acolo unde Perry l-a înfruntat pe Vicente Luque, un brazilian care venea după cinci victorii consecutive. Într-o luptă ce a avut o decizie împărțită, cu doi arbitri punctând 2-1 la runde pentru Luque, în timp ce al treilea l-a văzut câștigător pe Perry, 2-1 la runde, americanul a reușit să șocheze lumea întreagă.

Acesta a primit o lovitură de genunchi în plină figură cu un minut înainte de finalul ultimei runde, iar nasul i-a fost pur și simplu distrus. Cu sângele curgând șiroaie, Perry a reușit totuși să continue lupta și să termine pe picioare cele 15 minute de haos din ring.

Mai jos, aveți imagini cu lovitura uluitoare și efectele ei: