VIDEO CU MODUL ÎN CARE RACOLA BESTIA JIHADISTĂ, Abdelhamid Abaaoud: „Veţi găsi onoare doar în jihadism.”

VIDEO CU MODUL ÎN CARE RACOLA BESTIA JIHADISTĂ, Abdelhamid Abaaoud: „Veţi găsi onoare doar în jihadism.”

Ucis de forţele de securitate franceze, Abdelhamid Abaaoud, considerat creierul atentatelor de la Paris, a lăsat în urmă mult sânge, dar şi dovezi ale radicalismului său.

Una dintre ele se regăseşte într-un filmuleţ postat de Al Jazeera English. În imaginile prezentate, Abdelhamid Abaaoud are un mesaj în care instigă la violenţă cu zâmbetul pe buze.

„Sunteţi mulţumiţi cu viaţa pe care o aveţi? Stând la voi acasă, umiliţi, în Europa, în Africa, în ţările arabe, în SUA, unde vă spuneţi musulmani. Mai aveţi curajul să vă spuneţi musulmani? Căutaţi mândria şi onoarea. Le veţi găsi doar în religie, în jihadism”, transmitea bestia jihadistă celor care erau gata să se înroleze în brigăzi teroriste precum cele care au generat 129 de morţi în recentele atentate de la Paris.

Abdelhamid Abaaoud, creierul atentatelor sângeroase de la Paris care au provocat moartea a 129 de persoane, a fost ucis în raidul de miercuri, potrivit procurorului din Paris. Abaaoud era căutat de investigatori, fiind acuzat că a organizat atacurile în masă din Paris, făcând sute de victime şi morţi. Procurorul Parisului a declarat că Abaaoud are legătură cu un atentat terorist asupra unui tren de mare viteză dejucat în august. Totodată, Abdelhamid ar fi plănuit să atace, în aprilie, o biserică, scrie LeFigaro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Raidul din Saint Denis a fost comandat după ce serviciile secrete au interceptat un mesaj care indica prezenţa lui Abaaoud în oraş.

Identificarea a fost posibilă datorită amprentelor papilare, care au permis să determine faptul că Abaaoud a fost ucis în raidul din noaptea de 18 noiembrie din Saint Denis. Trupul teroristului a fost găsit în imobil, ciuruit de gloanţele pe care le-au tras trupele speciale implicate în asalt.

De la CLUBBERUL AFEMEIAT la BESTIA JIHADISTĂ. Cum l-a TRANSFORMAT ISIS pe Abdelhamid Abaaoud dintr-un şmecheraş RĂSFĂŢAT RATAT în TERORISTUL FEROCE capabil să comită BAIA de SÂNGE de la Paris

CÂT DE SIMPLU COORDONA Abdelhamid Abaaoud OPERAŢIUNILE SÂNGEROASE. Dezvăluirea unui agent antiterorist