Zilele trecute fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi oameni de televiziune la o benzinărie din București. Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au ajuns pentru a-și alimenta autoturismul, un SUV pe care îl conducea fosta soție a regretatului producător Valeriu Lazarov. Așa cum cum obișnuiesc să facă mulți conducători auto, după ce termină de alimentat, au grijă să-și spele mașina sau roagă unul dintre angajați să-i ajute. Așa a făcut și actorul Andreas Petrescu.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

Fără să stea pe gânduri, a luat ustensila de spălat parbrizul, prosoape uscate și a început să lustruiască mașina soție. Ca un adevărat profesionist, Petrescu a insistat în unele locuri unde i se părea că nu s-a curățat cum trebuie. În tot acest timp, Augusta nu a așteptat cuminte în mașină, așa cum fac foarte multe doamne și domnișoare, ci a mers către casa de marcat pentru a plăti alimentarea SUV-ului. După ce și-a luat de băut, s-a asigurat că indică cum trebuie numărul pompei de la care făcuse alimentarea cu conbustibil și a achitat totul cu cardul din portofel.

Se cunosc de 20 de ani, dar s-au îndrăgostit abia în 2014

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au lucrat împreună încă din 1999, la TVR2, la proiectul „Trupa DP 2”, emisiune care a devenit mai târziu „Tonomatul DP2”. Încă de atunci Augusta i-a atras atenția lui Andreas, însă scenaristul nu și-a făcut atunci curaj să intre în vorbă cu ea. Din păcate pentru el, Augusta avea să-și mute privirea către regretatul Valeriu Lazarov, cu care s-a și căsătorit în 2004. Petrescu nu a uitat-o și, la 5 ani de la moartea lui Valeriu Lazarov și-a luat inima în dinți și a abordat-o pe cea care urma să fie mama copilului său.

La Augusta, prima oară, m-au atras ochii pentru că i-am văzut în întuneric și avea privirea albastră care pentru unii e foarte dură, dar pentru mine este cea mai caldă din lume. După care m-au atras mai multe lucruri. Felul ei de-a fi. Este o femeie extrem de înteligentă, foarte frumoasă, blândă și cu o capacitate fabuloasă de a împărți viața cu altcineva. Eu n-am știut că ea poate împărți așa viață cu un om. Vă jur, nu e nicio declarație de dragoste, îți spun cu toată sinceritatea e cea mai bună soție pe care o puteam găsi pe pământul acesta”, a povestit Andreas pentru femeide10.ro.