Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ponta: USL nu se va sparge. Lăzăroiu, „concurentul” vrăjitoarelor arestate
Victor Ponta: USL nu se va sparge. Lăzăroiu, „concurentul” vrăjitoarelor arestate

Victor Ponta: USL nu se va sparge. Lăzăroiu, „concurentul” vrăjitoarelor arestate

USL nu se va destrăma înainte de alegeri, ci dimpotrivă le va câștiga sub această formulă. Nu se pune problema unei alianțe PSD-PDL, este imposibilă o astfel de "uniune", spune liderul PSD, Victor Ponta.

"Exista o obsesie a celor de la putere că PSD și PNL nu se vor putea uni. Azi m-am întâlnit cu Crin Antonescu și ne gândeam că a trecut un an. Toți, de la Traian Băsescu, spun că USL se sparge. Nu se va întâmpla lucrul ăsta. Mă bazez pe bun simț. Convenția Democratică, Alianța DA nu s-au rupt înainte de alegeri. Nicio alianță care poate caștiga nu se rupe înainte de alegeri. Pericolul va fi când vom fi la guvernare.(..) Totul ține de lideri, nu de partide. Marea noastră provocare va fi în 2013 sa ținem această Alianță", a declarat azi liderul PSD, Victor Ponta, la Antena 3.
O uniune cu PDL, imposibilă
Întrebat cum comentează afirmațiile lui Sebastian Lăzăroiu privind o uniune PSD -PDL, Ponta a spus că acest lucru este imposibil.
"Avem o experiență recentă , care a început în decembrie 2008 și s-a încheiat în septembrie 2009. O experienta traumatizanta. Prima dată, ai voie să greșești. Am încercat (…) A fost un lucru care nu a funcționat și nu va funcționa, motiv pentru care nimeni, nici din PSD, nici din PNL, nu își mai dorește o alianță cu Traian Basescu și cu PDL. Ne-a pacalit pe rând: pe liberali în 2005, în 2008, pe noi în 2009 (…) Prima dată ai voie să greșești. Știti cum se spune, prima dată când ne păcălește e rușinea lui, a doua oara e rușinea noastră", a spus Ponta.
Și, pentru că moderatorea i-a amintit că tot Sebastian Lăzăroiu a spus că liderul PSD nu va ajunge premier, Ponta a spus că acesta este "cel mai puternic concurent de când sunt arestate cele două vrăjitoare".
"Eu nu cred că în 2012 trebuie să duc războaie cu Traian Băsescu sau cu Evenimentul Zilei (…) În presă s-au cam vândut toți", a mai spus Ponta, care nu este îngrijorat că partidul său a scăzut în sondaje.

"Cu Teodorescu am lucrat și eu și ne dădea și 80 la sută și am luat apoi bătaie.
2012 nu mai e an de sondaje ci de bătălie. Dacă avem 1 la sută în sondajele pedeliștilor avem obligația să construim o alternativă", a arătat Ponta, subliniind apoi că cei aflați la putere încearcă pe toate părție să spargă USL , pentru că este singura lor șansă la alegerile de anul acesta.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: