Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: USL, cea mai bună formulă de guvernare. O păstrăm
Victor Ponta: USL, cea mai bună formulă de guvernare. O păstrăm

Victor Ponta: USL, cea mai bună formulă de guvernare. O păstrăm

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că USL este "cea mai bună formulă de guvernare" şi a ales să păstreze "formula de succes" pentru pentru 2014, 2015 şi 2016. El i-a răspuns astfel lui Crin Antonescu, care i-a cerut să aleagă între PNL şi USD.

"Am ales ! Am ales ca şi în 2014 şi în 2015 şi în 2016 formula de succes care a permis aceste rezultate (economice – n.r.), şi anume USL, să o păstrăm. (…) Cea mai bună formulă de guvernare este USL. (…) Sunt extraordinar de fericit alături de membrii Guvernului, de ceea ce am confirmat azi, că în 2013 am făcut treabă bună în economie", a spus Victor Ponta.
El nu a dorit să precizeze dacă postul de preşedinte al Senatului aparţine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de funcţionare a USL.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, aseară, la B1TV, că premierul Victor Ponta trebuie să răspundă până luni dacă mai vrea  guvern cu PNL.
"Dl Ponta până luni trebuie să ia o decizie, vrea să facă guvernul în continuare cu noi, bine, vrea să aibă singur un guvern cu de-alde Daniel Constantin, să facă tumbe, să dea ordine". În caz contrar, "rupem frumuşel" actualul guvern, "dl Ponta demisionează, după aceea îşi strânge oştirile, se duce la Cotroceni, îşi ia alt mandat", a spus Antonescu.
CITIȚI ȘI:

  • PSD, pus să aleagă între Voiculescu și Iohannis
  • O nouă CONDIȚIE pentru PSD. Antonescu nu-l vrea nici pe Geoană în Guvern. VEZI replica lui Geoană
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News