Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Nu-l voi regreta pe Băsescu. Pe 21 decembrie vom striga „Ieşi afară, fiinţă extraordinară!”
Victor Ponta: Nu-l voi regreta pe Băsescu. Pe 21 decembrie vom striga „Ieşi afară, fiinţă extraordinară!”

Victor Ponta: Nu-l voi regreta pe Băsescu. Pe 21 decembrie vom striga „Ieşi afară, fiinţă extraordinară!”

Președintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis președintelui PNL, Crin Antonescu, că el nu-l va regreta niciodată pe Traian Băsescu, și, pe 21 decembrie, seara, social-democrații vor striga la Cotroceni: "Ieşi afară, fiinţă extraordinară!".

"Spunea (Crin Antonescu – n.r.) că o să ajungem să îl regretăm pe Băsescu. Se înşală. Eu nu o să-l regret niciodată pe Băsescu. O să regret un singur lucru: că această ţară a pierdut 3.400 de zile de când Băsescu e la putere, că în 2012 la referendum nu am reuşit să-l dăm jos de atunci", a spus Victor Ponta, citat de mediafax.ro.

"O să mă bucur pe 16 noiembrie şi mai ales o să mă bucur pe 21 decembrie când o să fim la poarta Palatului Cotroceni şi o să strigăm 'Ieşi afară, fiinţă extraordinară!' Vino, atunci, fără imunitate, să răspunzi pentru toate lucrurile ilegale pe care le-ai făcut în aceste 3.400 de zile!. Atunci o să mă bucur. Nu o să regret decât că am pierdut pentru ţară aceşti ani în care am fi putut să facem foarte multe lucruri", a mai spus Victor Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, liderului PSD că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: